Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καμπανάκι» Δένδια για την αλαζονεία στελεχών μετά τον θρίαμβο στις κάλπες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Για τους κινδύνους της αλαζονείας που έχει αρχίσει να εκδηλώνεται από στελέχη της Ν.Δ. λόγω της μεγάλης εκλογικής επιτυχίας προειδοποίησε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Νίκος Δένδιας

Αφορμή για την παρέμβασή του αυτή ήταν η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη ότι στόχος της Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να είναι πλέον οι 180 έδρες για να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση. Μία δήλωση με την οποία διαφώνησε ο υπουργός Εξωτερικών, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, ο στόχος πρέπει να είναι «μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο».

Αδωνης Γεωργιάδης

«Τώρα για εμάς ποια είναι η πρόκληση. Να μην επιδειχθεί η παραμικρή αλαζονεία. Ε, υπάρχουν, προφανώς υπάρχουν διάφορες αντιλήψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία, ακούω, διαβάζω» είπε ο Νίκος Δένδιας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια αντίληψη που λέει να το πάμε, να φτάσουμε στο 180 και από εκεί και πέρα να μπορούμε να αλλάξουμε και το Σύνταγμα, να αλλάξουμε συνολικά το γίγνεσθαι στη χώρα. Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό ποσοστό. Να έχουμε μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο. Αυτή θα ήταν η δική μου συνταγή επιτυχίας. Νομίζω ότι αυτή είναι και η συνταγή επιτυχίας που θα επιλέξει και ο πρωθυπουργός». Η δήλωση του κ. Δένδια θεωρείται καίριας σημασίας καθώς, όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός στους συνεργάτες του, στις επόμενες εκλογές όλα αρχίζουν από την αρχή.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Κηδεία Μαργαρίτας Παπανδρέου: «Αύριο θα σε σκορπίσουμε στην αγαπημένη σου θάλασσα του Αιγαίου»

Κηδεία Μαργαρίτας Παπανδρέου: «Αύριο θα σε σκορπίσουμε στην αγαπημένη σου θάλασσα του Αιγαίου»

Θλίψη στην κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου - Ποιοι βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο

Θλίψη στην κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου - Ποιοι βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή της κόρης της

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική γιορτή της κόρης της

Σταύρος Καλαφάτης: Οι ευχές και το... παράπονο της συζύγου του για την επέτειο γάμου τους

Σταύρος Καλαφάτης: Οι ευχές και το... παράπονο της συζύγου του για την επέτειο γάμου τους

Διά χειρός Γιαννέτου το look της Αλαμουντίν

Διά χειρός Γιαννέτου το look της Αλαμουντίν