Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2025

Η Νία Βαρντάλος θα ανεβάσει στο εμβληματικό θέατρο της Αθήνας την παράσταση...

Στο Παλλάς η ομογενής μας από τον Καναδά Νία...

Η Klavdia μίλησε για τη στήριξη της Παπαρίζου και ξεσπάθωσε με τον...

Ξεσπάθωσε η ποντιακής καταγωγής Klavdia, με τον πόλεμο που...

«Άγιος έρωτας»: Η Θάλεια συνεχίζει να παριστάνει πως έχει κενά στη μνήμη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Σμαρώ είναι πολύ στεναχωρημένη με την...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε αναμμένα κάρβουνα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Και αυτό...

Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη

Στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαΐου, ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματίσει.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της δημοτικής παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς και τους 138, από τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό των 158, υποψήφιους.

Αρχικά, έκανε μία σύντομη αναφορά στην κατεύθυνση του έργου που έχει γίνει συνολικά από το 2014 που ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης της πόλης και αναφέρθηκε στις κεντρικές στοχεύσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο, που αρχίζει το 2024 και ολοκληρώνεται το 2028.

Στη συνέχεια παρουσίασε ανά δημοτική ενότητα τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, ο οποίος αποτελείται από μια σύνθεση έμπειρων στελεχών, με την προσθήκη νέων υποψηφίων με γνώσεις και όρεξη για προσφορά.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποφάσισε να διευρύνει το στελεχιακό δυναμικό του, με αποτέλεσμα κάθε ψηφοδέλτιο που καταρτίζει να είναι ισχυρότερο, ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο, αρχής γενομένης από το 2010, και συνεχίζοντας το 2014, το 2019 και πλέον το 2023.

Ειδική αναφορά έκανε στο γεγονός πως έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο τρεις υποψήφιοι που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως επικεφαλής συνδυασμών, οι Μαρία Σίνα και Μανώλης Δασκαλάκης, οι οποίοι πέτυχαν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ως υποψήφιοι δήμαρχοι, καθώς και ο Διονύσης Κοντονής, ο οποίος ηγήθηκε ψηφοδελτίου που συμμετείχε στις εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Βουλιαγμένης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε το σύνολο των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν έμπρακτα στο έργο της δημοτικής Αρχής, και τόνισε το γεγονός πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο αλλά και για τη δημοτική Αρχή το γεγονός πως, καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία της παράταξης, η αποδοχή σε επίπεδο πολιτικών σχηματισμών αλλά και της κοινωνίας διευρύνεται σημαντικά.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος ενημέρωσε τους παρισταμένους πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει αναλυτικός απολογισμός του δημοτικού έργου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

Ο Νίκος Κολιογιάννης θα διεκδικήσει τον τίτλο του ωραιότερου άντρα στον κόσμο

Ενας εκπαιδευτικός με δικό του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης)...

Ολγα Πάστρα: Την πρόδωσε η καρδιά της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Υπόδειγμα κόρης, συζύγου και μάνας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα...

Οσα έγιναν στον γάμο Νικόλαου και Χρυσής Βαρδινογιάννη

Ο γάμος του πρίγκιπα Νικόλαου, δευτερότοκου γιου του αείμνηστου...

Μπάζει… νερά η Δανάη Μπάρκα

Τρέχει και δεν φτάνει η Δανάη Μπάρκα μετά το...