Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τα στιλιστικά φάουλ και ο «Κάλαχαν» Μηταράκης

Ντεφιλε Μαξιμου με... κους κους

«Πατρίς, θρησκεία», αλλά κυρίως οικογένεια! Πρώτα έδωσε γραμμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ορκίστηκε με την οικογένειά του στο πλάι, κι ύστερα ακολούθησαν την «έμμεση προτροπή» του όλοι, μα όλοι, οι υπουργοί του, που ορκίστηκαν «συν γυναιξί και τέκνοις»!

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Πλημμύρισαν, λοιπόν, χθες το μεσημέρι η Ηρώδου Αττικού και η αίθουσα ορκωμοσίας στο Προεδρικό Μέγαρο, λίγο αργότερα, από συζύγους, παιδιά, εγγόνια, μητέρες και συντρόφους, που κατάφεραν και πήραν έστω για μια φορά το «δεκαπεντάλεπτο» δημοσιότητας που ανήκει στον καθένα μας, οι συγκεκριμένοι στο πλευρό των συζύγων ή των γιων τους που ορκίστηκαν υπουργοί.

Η χθεσινή, όμως, ορκωμοσία εξελίχθηκε και σε ένα άτυπο ντεφιλέ, που είχε οσκαρικές εμφανίσεις, look μοντέλων, μίνι, ενδυματολογικές παρατυπίες που έβγαζαν μάτι αλλά και κους κους, αφού οι αφίξεις των υπουργών και υφυπουργών είχαν και… αλατοπίπερο! Το λευκό κυριάρχησε μακράν και ακολούθησαν το ροζ φούξια, το κόκκινο ή το πορτοκαλί, το πράσινο, το μπλε και ολίγον το μαύρο, ως χρωματικές επιλογές. Το πέδιλο, επίσης, ήταν ο πρωταγωνιστής, με το ωραιότερο να το φορά η Τζένη Μπαλατσινού, που συνόδευσε με αέρα top model (η καριέρα στις πασαρέλες δεν ξεχνιέται) τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια, φορώντας ένα κοντομάνικο λευκό μίντι φόρεμα και εκπληκτικά κομψότατα πέδιλα.

kikilias mpalatsinou2806
Τζένη Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας

mpalatsinou2806
Τζένη Μπαλατσινού,

Κομψή

Εντυπωσιακά όμορφη, με άψογο μακιγιάζ και κομψό κότσο στα μαλλιά, ήταν η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, που κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει, αν υπήρχε για την περίσταση, το «Οσκαρ της πιο σικ εμφάνισης»! Η υπουργός Τουρισμού εμφανίστηκε χέρι χέρι με τον σύζυγό της, μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα, φορώντας ένα ασπρόμαυρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με μαύρα παπούτσια και μαύρη τσάντα.

olga kefalogianni2806
H Ολγα Κεφαλογιάννη

minos matsas2806
Μίνως Μάτσας

Λευκό κοστούμι διάλεξε και η ξανθιά σύζυγος του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Χαρδαλιά, Δήμητρα, ενώ η σύζυγος του υπουργού Εργασίας Αδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, επέλεξε μίνι λευκό φόρεμα, που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο! Στα λευκά ήταν όμως και η Χριστίνα Αλεξοπούλου, η νέα υφυπουργός Υποδομών, που έχει ταχθεί παλαιότερα κατά των αμβλώσεων, φορώντας λευκό κοστούμι.

evgenia manolidou2806
Ευγενία Μανωλίδου & Αδωνις Γεωργιάδης

Δήμητρα Χαρδαλιά

Η Ειρήνη Σκρέκα επέλεξε πορτοκαλοκόκκινο σύνολο από την Zeus + Dione (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε), ενώ φούξια φόρεμα με σκούρο σακάκι φόρεσε και η νεαρή σύζυγος του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Κυρανάκη, η δικηγόρος Ελένη Αθερινού.

skrekas2806
Ειρήνη Σκρέκα

Στα κίτρινα και τα μαύρα ήταν η 43χρονη Παρασκευή (Βιβή) Χαραλαμπογιάννη, η νέα υφυπουργός Εσωτερικών, ενώ «look κελεμπίας», υπόλευκου χρώματος, αρχαιοελληνικού τύπου, επέλεξε η «αιώνια» υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ταιριαστό μεν στον σωματότυπό της και στην ηλικία της, αλλά θα ήταν προτιμότερο…για βραδινό τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι κάποιου ξενοδοχείου σε περίοδο διακοπών ή για μια αιφνίδια εκδρομούλα σε αρχαιολογικούς χώρους! Μέσα σε όλα αυτά η ορκωμοσία είχε και μια απουσία, αυτή της Ειρήνης Αγαπηδάκης, που με τη φράση «Μπράβο, Φαίδων» υποδέχτηκε τον κορονοϊό.

lina mendoni2806
Λίνα Μενδώνη

Πρόκειται για μια φράση που λέει ένας πατέρας στο παιδί του, που το ενθαρρύνει με βιντεάκι στο διαδίκτυο να κάνει ποδήλατο, και εκείνο, παρά τις παραινέσεις και τα άπειρα «μπράβο, Φαίδων», εκείνο πέφτει κάτω!

Βίβή Χαραλαμπογιάννη

Αν και λίγοι κατάλαβαν τι σημαίνει η ατάκα, εντούτοις η Αγαπηδάκη τη χρησιμοποίησε για να γνωστοποιήσει ότι βγήκε θετική στον Covid, με τη νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη να κολλά για πρώτη φορά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν απούσα τόσο από την ορκωμοσία όσο και από την τελετή παράδοσης στο υπουργείο Υγείας.

«Τρία χρόνια δεν κόλλησα Covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο, Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα…», ήταν η ανάρτησή της στα social media, με την ίδια να ορκίζεται μόνη της όταν, με το καλό, αναρρώσει! Οσον αφορά τους υπουργούς (και όχι για στιλιστικούς λόγους) την παράσταση έκλεψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, που σαν άλλος επιθεωρητής Κάλαχαν καλείται να πατάξει μεταξύ άλλων και το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα μας.

Όλα τα φλας στην κυρία Κωνσταντινίδη

Μια ξανθιά γνωστή μας από πάντα (η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Αλλαγής Βασίλη Κικίλια, η εκτυφλωτική στη χθεσινή της παρουσία Τζένη Μπαλατσινού, όπως προαναφέραμε) και μια μελαχρινή, άγνωστη μέχρι χθες, ήταν οι δυο σύζυγοι σωστά μοντέλα που πάτησαν τα πόδια τους στο Προεδρικό, απολαμβάνοντας την ορκωμοσία των ανδρών τους.

lina mastrogiannopoulou2806
Η Λίνα Μαστρογιαννοπούλου, σύζυγος του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης

Με εκείνη όμως που σάστισαν άπαντες μόλις την αντίκρισαν ήταν με την πανύψηλη μελαχρινή σύζυγο του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, εκ Κοζάνης ορμώμενου, Στάθη Κωνσταντινίδη. Η σύζυγος «τοπ μόντελ», πανέμορφη μέσα στο μπλε ρουά φόρεμά της, μαγνήτισε τα φλας! Η ωραία αυτή κυρία, δικηγόρος στο επάγγελμα, λέγεται Λίνα Μαστρογιαννοπούλου και είναι μητέρα δύο παιδιών.

mastrogiannopoulou2806
Η Λίνα Μαστρογιαννοπούλου, σύζυγος του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης

Το ζεύγος Μπρατακου – Ράπτη και οι χωρισμένοι κάτω από την ίδια «στέγη»

Έχει και τα ερωτικά της η νέα κυβέρνηση! Τύφλα να ‘χουν οι καρδούλες της Ζωής Κωνσταντοπούλου… Δύο πρώην βρίσκονται στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο, και είναι ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Ως γνωστόν, πριν από κάποια χρόνια οι δυο τους ήταν σε σχέση, που, ενώ όδευε προς τον γάμο, εντούτοις στην πορεία χώρισαν, όμως θα συνυπάρχουν αρμονικά στο υπουργικό συμβούλιο, έχοντας άλλωστε προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή.

kefalogiannis2806
Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Στην κυβέρνηση όμως δεν θα υπάρχουν πρώην και νυν, αφού η υφυπουργός Τουρισμού Ελενα Ράπτη ζει τον έρωτά της με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκο. Μετά το αθόρυβο διαζύγιό της από τον αστυνομικό της φρουράς της Κίμωνα Μπάλλα, η Ράπτη γνώρισε τον Μπρατάκο στα εσωκομματικά της Ν.Δ., όπου βλέπονταν συχνά πυκνά, και ήρθαν πιο κοντά πριν από ενάμιση χρόνο, και μάλιστα στις 20 Απριλίου του 2023 έκλεισαν έναν χρόνο μαζί.

elena rapti2806
Γιάννης Μπρατάκος, Ελενα Ράπτη

Η πρώτη κοινή εμφάνισή τους ήταν στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ φέτος έκαναν μαζί Πάσχα στη Μύκονο, από όπου ανέβασαν στα social media κοινές φωτογραφίες τους. Η ίδια σε συνέντευξή της για τον δεσμό της, δήλωσε: «Πιο ευτυχισμένη από ποτέ»!

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...