Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Τα παπαγαλάκια του Μπιμπίλα, το ντεκολτέ της Τζώρτζια και το σχίσιμο της Δόμνας

Πηγαδάκια μέσα στην κατινιά στο καφενείο της νέας χολιγουντιανής Βουλής από κουτσομπόλες συζύγους υπουργών για τα looks που τις ξένισαν

Η πασαρέλα της Βουλής πάλεψε και κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο δημοφιλούς επίδειξης μόδας αυτό το καλοκαίρι. Μία την 21η Μαΐου και μία δεύτερη τώρα, μετά την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου, και το κόκκινο χαλί της εισόδου στη Βουλή υποδέχτηκε μοντελάκια της τελευταίας σεζόν, ανατρεπτικές εμφανίσεις και στιλ για πολύ βιτριολικό κους κους από κάποιες συζύγους υπουργών!

konstantina karampatsoli0407
Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, που εκλέχθηκε στην Εύβοια με τη Ν.Δ. εμφανίστηκε με μπλε σατέν φόρεμα και βαθύ (σχετικά) σκίσιμο

Βαθιά ντεκολτέ, αποκαλυπτικά σκισίματα, ανδρικά πουκάμισα με παπαγαλάκια (βλέπε Σπύρος Μπιμπίλας), γιλέκο και κοντομάνικο πουκάμισο (βλέπε Διαμαντής Καραναστάσης) και πολλά άλλα ντυσίματα που δεν ήταν και τα πλέον κατάλληλα για το Κοινοβούλιο, αλλά ήταν τα σωστά για να τραβήξουν την προσοχή και τα φλας των φωτογράφων.

Σοφία Ζαχαράκη

Οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν φόρεμα ή κοστούμι σε λευκούς και μπλε τόνους. Στις πρώτες θέσεις των extreme εμφανίσεων η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια των Μπλε Τζώρτζια Κεφαλά, που όμως είχε προϊδεάσει μέσα από τη συνέντευξή της στην «Espresso» για το ροκ στιλ της. Η βουλευτής φόρεσε ένα πράσινο μπλέιζερ και από μέσα μαύρο αποκαλυπτικό κορμάκι, που τόνιζε υπέρμετρα το ντεκολτέ της! Ολα αυτά η Τζώρτζια φρόντισε να τα συνδυάσει με… κιτρινοπράσινο μαλλί…

Ο χαμός

Πάντως, με το που εμφανίστηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου, έγινε χαμός! Η υφυπουργός Παιδείας και Αθλητισμού πάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, το οποίο είχε και από τις δύο πλευρές βαθιά αποκαλυπτικά σκισίματα, που… έβγαζαν μάτι!

Δόμνα Μιχαηλίδου

Η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού φόρεσε… φόρεμα αγγέλου με μανδύα, που παρέπεμπε σε θεατρικό κοστούμι ή σε παράξενο νυφικό περισσότερο, παρά σε ντύσιμο για έδρανα Βουλής.

katerina monogiou0407
Κατερίνα Μονογυιού

Αποκαλυπτική ήταν και η άλλοτε κλασική Ζωή Κωνσταντοπούλου, που φόρεσε μπλουζάκι που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της και αραχνοΰφαντη εσάρπα. Πάντως, όπως μάθαμε, τόσο η εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά όσο και κάποιων άλλων νέων κυρίως βουλευτών στάθηκαν η αφορμή για να στηθούν στο εντευκτήριο της Βουλής αρκετά πηγαδάκια φουλ στο κους κους και στην… κατινιά.

konstantopoulou karanastasis0407
Ζωή Κωνσταντοπούλου & Διαμαντής Καραναστάσης

Κάποιοι συγγενείς μελών της κυβέρνησης και κυρίως δύο σύζυγοι υπουργών (αυτές αποδείχτηκαν κουτσομπόλες όσο δεν πάει) την ώρα που έπιναν το καφεδάκι και την πορτοκαλάδα τους έριχναν και το δηλητήριό τους, «αφρίζοντας» με look που δεν τους άρεσαν, με την ατάκα «Είναι ντύσιμο βουλευτίνας αυτό; Ημαρτον» (για την Κεφαλά προφανώς) να δίνει και να παίρνει! Ορισμένες extreme εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες και από τη μεριά των υπερσυντηρητικών βουλευτών, που έριχναν «δολοφονικά βλέμματα» ένθεν και εκείθεν!

tzortzia kefala0407
Τζώρτζια Κεφαλά

Δεν ήταν όμως μόνο οι γυναίκες που… εξετράπησαν του dress code του Κοινοβουλίου. Ηταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που φόρεσε παπαγαλάκια για να ορκιστεί… Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και πλέον βουλευτής επέλεξε ένα μπλε ρουά κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο με… παπαγαλάκια, κάνοντας μια ιδιαίτερα τολμηρή εμφάνιση στη Βουλή, που προκάλεσε πλήθος καυστικών σχολίων!

spiros mpimpilas0407
Σπύρος Μπιμπίλας

Σικ εμφάνιση έκαναν η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, η Ζωή Ράπτη, η Μίκα Ιατρίδη, βουλευτής Δωδεκανήσων και κουμπάρα της Ολγας Κεφαλογιάννη, η υφυπουργός Ελενα Ράπτη, που επέλεξε μια πλισέ μίντι φούστα σε σκούρο μπλε χρώμα, λευκό τοπ, μαύρο oversized σακάκι και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα.

olga kefalogianni0407
Ολγα Κεφαλογιάννη

Η για πρώτη φορά βουλευτής Ράνια Θρασκιά επέλεξε ένα wrap dress σε χακί απόχρωση με ασύμμετρο τελείωμα και μια λεπτή μπεζ ζώνη στη μέση και ολοκλήρωσε το look με μια τσάντα πουγκί και μπεζ πέδιλα.

rania thraskia0407
Ράνια Θρασκιά

Βουλή… Hollywoοd ζήσαμε χθες δηλαδή!

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...