Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έχω γκέι ατζέντα, έχω ανθρώπινη ατζέντα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι»! Με αυτή την απλή φράση, που θυμίζει το παλιό τραγουδάκι «Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω», μπήκε πέμπτος στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα ο «πρίγκηψ» Στέφανος Κασσελάκης.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Την υποψηφιότητά του, λοιπόν, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε χθες ο λαμπερός νέος και αμερικανοτραφής εφοπλιστής Κασσελάκης. «Θέλετε να βάλετε απέναντι στον κληρονόμο Μητσοτάκη ένα άτομο αυτοδημιούργητο; Θέλετε να βάλετε απέναντι στους δήθεν αρίστους ένα άτομο που μιλάει καλύτερα αγγλικά από αυτούς, που τους έχει κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και πτυχία;» ρώτησε το διαδικτυακό κοινό του ο Στέφανος και εκείνο απάντησε: «Ναι θέλουμε»! Και το λέμε αυτό γιατί, μπορεί οι αντίπαλοι να γέλασαν και να λοιδόρησαν την επιλογή του, αλλά οι συριζαίοι τον βλέπουν θετικά…

stefanos kasselakis300831
Με τον σύντροφό του Τάιλερ

Αλλά και αντιρρήσεις να έχουν, η υποψηφιότητά του ταράζει πολύ τα νερά και πάντως κόβει ψήφους από τους άλλους, κυρίως από την Εφη Αχτσιόγλου! Ο άλλοτε υμνητής του Μητσοτάκη πάντως στο μήνυμά του στέκεται απέναντί του, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο ίδιος είναι ο «δούρειος ίππος» του Κυριάκου στον ΣΥΡΙΖΑ!

Οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι δεν ξεχνούν την αγάπη του προς τον πρωθυπουργό, που είχε εκφραστεί στο παρελθόν με αρθρογραφία του, και μάλιστα έφτασαν να γράψουν στα social media ότι είναι «φυτευτός» του Μητσοτάκη για να ελέγξει και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως ο απτόητος Στέφανος Κασσελάκης θεωρεί ότι είναι αυτός που θα νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Στέφανος, που πέρασε, όπως ο ίδιος λέει, από σαράντα κύματα μέχρι να… γίνει εφοπλιστής στα 35 του, είναι παντρεμένος με τον ωραίο Τάιλερ, τον μεγάλο του έρωτα, για τον οποίο αναφέρει: «Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα. Εχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν».

stefanos kasselakis30083
Ο Στέφανος Κασσελάκης

Τα social media χθες έκαναν «πάρτι» με τον γαλανομάτη εφοπλιστή, τον αριστερό δηλαδή της Γκόλντμαν Σακς, που θέλει να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Τσε Γκεβάρα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...