Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

«Σπαρτιάτες», Greek Μafia και Δον Κορλέονε!

Οι βαριές κατηγορίες από τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα και η διαγραφή τριών βουλευτών που οδηγεί στο τέλος του σχηματισμού

Απίστευτο κοινοβουλευτικό χάος στους «Σπαρτιάτες», που εκπνέουν… Ληξιαρχική πράξη διάλυσης των «Σπαρτιατών» ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής από τον επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Οι βαριές κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Στίγκας εναντίον των βουλευτών του στη χθεσινή κοινοβουλευτική συζήτηση για τις πυρκαγιές στη χώρα, καθώς και η διαγραφή των τριών βουλευτών του, Δημητροκάλλη, Κατσιβαρδά και Κόντη, που ακολούθησε, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος αυτού του κομματικού σχηματισμού!

Μετά την ομιλία του Βασίλη Στίγκα, στην οποία συνέδεσε τους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» με «ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, Greek Mafia και Δον Κορλεόνε», όπως χαρακτηριστικά είπε, η Βουλή τού ζήτησε εξηγήσεις: «Αντελήφθην, όπως όλοι, ότι ουσιαστικά εκπνεύσατε το κύκνειο άσμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Περιμένω και εγγράφως τη διατύπωση μίας τέτοιας εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και ληξιαρχική πράξη» δήλωσε ο Κώστας Τασούλας. Νωρίτερα ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» είχε βρεθεί ολομόναχος στα έδρανα, καθώς κανένας από τους βουλευτές του δεν ήταν εκεί, γεγονός πρωτόγνωρο!

vasilis stigkas01093
Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας χθες στη Βουλή

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε, που λένε τι θα κάνουν, πώς και πότε…» ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Στίγμα για την πρωτοφανή αυτή στα κοινοβουλευτικά χρονικά κατάσταση.

Η κόντρα στο εσωτερικό των «Σπαρτιατών» άρχισε πριν από λίγο καιρό, όταν βουλευτής υποστήριξε δημόσια την υποψηφιότητα του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας, με τον Βασίλη Στίγκα να τον «αδειάζει». Φαίνεται, όμως, ότι παρά τα λεγόμενά τους οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» είναι φανατικοί θαυμαστές του Κασιδιάρη.

Τον περασμένο Ιούλιο ένας από τους διαγραφέντες, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην μάνατζερ ποδοσφαιριστών Γιάννης Κόντης, μιλώντας στην «Espresso», είχε παραδεχτεί ότι «ο εθνικισμός δεν είναι αμάρτημα», ενώ στην ερώτησή μας γιατί μπήκε στις εκλογικές λίστες Κασιδιάρη, απάντησε ως εξής: «Δεν υπήρξα υποψήφιός του ούτε και κατέβηκα στις εκλογές του Μαΐου. Σκεφτόμουν να κατέβω, αλλά για κάποιους λόγους άλλαξα γνώμη στο τέλος». Απ’ ό,τι φαίνεται, και αυτός αλλά και όλοι οι άλλοι το ξανασκέφτονται!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...