Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Λικνίσματα Κασσελάκη στη συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη!

Παρατράγουδα με «όχι» από Αχτσιόγλου στον Πέπε Γκρίλο (κατά τον Φίλη) του Σύριζα

Με τα μουσικά όργανα να παίζουν φουλ Λουκιανό Κηλαηδόνη χόρεψε, προχθές το βράδυ, στον Λυκαβηττό ο Στέφανος Κασσελάκης, και με τα όργανα της Κουμουνδούρου να χτυπάνε δυνατά άρχισε να χορεύει μετά τη συνάντησή του με την Αχτσιόγλου.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο λόγος; Το μεγαλοπρεπές «όχι» που εισέπραξε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την εσωκομματική του αντίπαλο, που δεν δέχτηκε καμιά θέση δίπλα του.

«Είναι προσωπική απόφαση να μην αναλάβω κάποια υποχρέωση, έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Ενας πολιτικός πρέπει να ξέρει τι αντοχές έχει. Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε» δήλωσε η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από το τετ α τετ με τον Κασσελάκη, έχοντας όμως προηγηθεί το αντάρτικο του Νίκου Φίλη, που μίλησε με σκληρά λόγια εναντίον του Stefanos.

«Δεν είναι φαινόμενο ενός μήνα ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Πέπε Γκρίλο στην Ιταλία ή ακόμη χειρότερα είδα τον λόγο, την εκφορά του λόγου του κ. Κασσελάκη και έχει ύφος Τραμπ, όχι ουσία, αλλά ύφος ίδιο με τον Τραμπ, ότι “δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, είμαστε εγώ και ο λαός”» ανέφερε ο πρώην υπουργός, που συμπλήρωσε ότι θα περιμένει το συνέδριο του Νοεμβρίου για να αποφασίσει πώς θα βαδίσει και ο ίδιος.

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα απαντήσει σε όλα αυτά ο «Ωνάσης της Κουμουνδούρου», που θα πρέπει να τα βάλει με ακραιφνείς αριστερούς. Το κέφι του, βέβαια, στη συναυλία του Λυκαβηττού, παρά το φορτίο της Αριστεράς που ανέλαβε, ήταν αμείωτο.

kasselakis27093

Μυθοπλασία

Οπως και να έχει, αδίκως χτυπιέται για τα τηλεοπτικά νούμερα η μυθοπλασία φέτος. Το πρώτο σε τηλεθέαση σίριαλ λέγεται Στέφανος Κασσελάκης. Αυτός που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε χθες ο αδελφός του, «ήρθε για διακοπές, με τα καλοκαιρινά του μόνο, και… έγινε πρόεδρος κόμματος, χωρίς κανένας να το περιμένει…»!

Έτσι, λοιπόν, χθες το πρωί μάθαμε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί μετά του συζύγου Τάιλερ να πακετάρει χειμωνιάτικα στις ΗΠΑ, καθώς ήρθε με το μαγιό του μόνο, και το ίδιο απόγευμα μάθαμε επίσης ότι θα πήγαινε στη συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, όπερ και εγένετο, με τον Στέφανο να κοιτά σε όλη τη διάρκειά της κατάματα τα φλας των φωτορεπόρτερ.

kasselakis270931

Φορώντας ένα στενό τζιν παντελόνι και γκρι λόφερ παπουτσάκια παρακολούθησε τη συναυλία παρέα με τον Σωκράτη Φάμελλο και φίλη τους. Χειροκρότησε, διασκέδασε και χόρεψε όρθιος μπροστά στη σκηνή με όλους όσοι διασκέδαζαν επίσης με τα τραγούδια του σπουδαίου Κηλαηδόνη. Ελληνικά καλά δεν ξέρει, αλλά τα ελληνικά τραγούδια δεν του ξέφυγαν. Τα ξέρει όλα απέξω

Από την ωραία αυτή βραδιά στον Λυκαβηττό με το μισοφέγγαρο έλειπε ο Τάιλερ αλλά και ο αδελφός του Στέλιος Κασσελάκης, που και αυτός «πήρε σβάρνα» τις δηλώσεις, όπως ο πατέρας του, που δεν αφήνει κανάλι για κανάλι. Μάλιστα, ο Στέλιος αποκάλυψε ότι ούτε ο Στέφανος ούτε και ο σύντροφός του Τάιλερ περίμεναν τη νίκη. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ερχόμενοι από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα έφεραν μαζί τους μόνο καλοκαιρινά ρούχα. Η ελληνική πολιτική επικαιρότητα ζει δόξες απίστευτες με τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτά είναι μόνο τα πρώτα επεισόδια του σίριαλ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...