Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Στέλιος Αγγελούδης: «Ψηφίστε! Η πόλη τώρα μας χρειάζεται όλους…»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στέλνει μήνυμα μέσω της «Espresso» για να φύγει η «ανίκανη διοίκηση Ζέρβα»

«Την Κυριακή ψηφίζουμε. Δεν απέχουμε. Ψηφίζουμε για να αλλάξει σελίδα η Θεσσαλονίκη. Γιατί η πόλη μάς χρειάζεται όλους» λέει μιλώντας ξεκάθαρα στην «Espresso» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, στέλνοντας μήνυμα προσέλευσης στην κάλπη, για την αλλαγή στη Θεσσαλονίκη.

  • Της Βίβιαν Μπενέκου

«Μοιραζόμαστε με όλους τους ανθρώπους της πόλης ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να απαλλαγεί οριστικά από την ανίκανη διοίκηση Ζέρβα και να αλλάξει σελίδα. Η δυναμική είναι με το μέρος μας» υποστηρίζει ο Στέλιος Αγγελούδης, που κάνει την έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, σαρώνοντας σε ποσοστά, χωρίς να έχει καμιά δημόσια στήριξη κόμματος και κανένα χρίσμα. Στο πλευρό του, στον αγώνα που δίνει για τη νίκη, στέκονται η σύζυγός του Βίκυ, τα δύο του παιδιά, ο Κωνσταντίνος και η Ελίνα, και η δυναμική ομάδα των υποψήφιων συμβούλων, που ο ίδιος συνέστησε.

Είχατε μια ενδιαφέρουσα πολιτικά εκλογική πορεία, που σας έβαλε στον δεύτερο γύρο ισότιμα με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα σε ποσοστά. Πώς το πετύχατε αυτό;

Αναμφίβολα, χρειάστηκε μεθοδική δουλειά και προσήλωση στον στόχο. Κινητήρια δύναμη σε αυτόν τον αγώνα ήταν οι άνθρωποί μας, οι δυναμικοί και άξιοι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και όλοι όσοι συγκροτούν την ανεξάρτητη, υπερκομματική και πολυσυλλεκτική Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη. Κέρδισαν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Βεβαίως, στέρεη βάση και σημείο αναφοράς ήταν για εμάς το πρόγραμμα της παράταξης. Ενα ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων, που θα οδηγήσουν τη Θεσσαλονίκη στη θέση που της αξίζει. Οι συμπολίτες μας πίστεψαν σε αυτό. Πάνω από όλα, όμως, ήταν η πεποίθηση που μοιραζόμαστε με όλους τους ανθρώπους της πόλης, ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να απαλλαγεί οριστικά από την ανίκανη διοίκηση Ζέρβα και να αλλάξει σελίδα.

stelios aggeloudis13103
Με τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο. Θα νικήσετε;

Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη για το μέλλον της πόλης οφείλουμε να συστρατευτούμε όλοι, συμπτύσσοντας το ισχυρό και ενιαίο ρεύμα της αλλαγής. Η δυναμική είναι με το μέρος μας, με το μέρος όλων των ανθρώπων της πόλης, που, από όποιο μετερίζι και αν έδωσαν τη μάχη τους την πρώτη Κυριακή των εκλογών, είναι αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος στην πορεία προς την παρακμή, στην οποία έχει καταδικάσει τη Θεσσαλονίκη η διοίκηση Ζέρβα. Στις 15 Οκτωβρίου θα συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τον μεγάλο στόχο που μας ενώνει και θα συνθέσουμε δυνάμεις – πέρα από κομματικές επιταγές και «αγκυλώσεις». Ολοι μαζί, ενωμένοι, δυναμικοί και αισιόδοξοι, θα νικήσουμε σε αυτήν την κρίσιμη μάχη για τη Θεσσαλονίκη.

Η δημαρχία Ζέρβα δεν έκανε τελικά καλό στη Θεσσαλονίκη;

Ο άβουλος, ανίκανος και αποκομμένος από τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης απερχόμενος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, μαζί με τη στενή ομάδα που τον περιέβαλε και που ουσιαστικά κινούσε τα νήματα, έβλαψε την πόλη. Το πρόβλημα της καθαριότητας έγινε η γάγγραινα της καθημερινότητας, το κυκλοφοριακό έχει εκτροχιαστεί, η λειτουργία της πόλης αποσυντονίστηκε, σημαντικά έργα έχουν εγκαταλειφθεί και η Θεσσαλονίκη έχει αφεθεί να κινείται, χωρίς στιβαρή, αποτελεσματική και διεκδικητική ηγεσία, σε τροχιά κατάρρευσης.

Εσείς έχετε ξεκαθαρίσει ότι είστε ανεξάρτητη ομάδα, χωρίς κομματικά «καπέλα». Ομως, έχω ακούσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ να… σας διεκδικούν. Τι τους απαντάτε;

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή αυτού του απαιτητικού προεκλογικού αγώνα τιμήσαμε τη δέσμευσή μας, ότι είμαστε μία αυτοδιοικητική ομάδα που προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών. Ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, ανοιχτή και συμπεριληπτική. Εχουμε απόλυτο σεβασμό στα κόμματα, τα οποία αποτελούν ουσιώδη παράγοντα της δημοκρατίας και ανεκτίμητους συντελεστές της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος. Δεν τα απαξιώνουμε και δεν παραγνωρίζουμε τη βαρύτητα του ρόλου τους. Ομως, δεν διεκδικήσαμε χρίσματα ούτε πιέσαμε για να έχουμε τη δημόσια στήριξη οποιουδήποτε κόμματος. Επενδύσαμε στους ανθρώπους και θα τηρήσουμε τη δέσμευσή μας, να διοικήσουμε τον δήμο με συνεκτικό πνεύμα, ανοιχτούς ορίζοντες και χωρίς εξαρτήσεις. Ουδείς δικαιούται να διεκδικήσει ή να καρπωθεί αυτήν τη νίκη. Ανήκει σε όλους τους σπουδαίους ανθρώπους που συντάχθηκαν μαζί μας.

stelios aggeloudis131031
Ο Στέλιος Αγγελούδης με την οικογένειά του

Ποιο το πρώτο έργο που θα προχωρήσει με την υπογραφή σας, εάν εκλεγείτε;

Θα σας απαντήσω για την πρώτη, την πιο επιτακτική προτεραιότητα της ατζέντας μου: Είναι το πρόβλημα της καθαριότητας που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Ποτέ η Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε τόσο βρόμικη και εγκαταλειμμένη όσο επί των ημερών του Κ. Ζέρβα. Σε όλες τις έρευνες κοινής γνώμης οι Θεσσαλονικείς αξιολογούν την καθαριότητα ως το πρώτο και βασικότερο πρόβλημα της πόλης. Αυτή είναι η πρόκληση που οφείλω να αντιμετωπίσω με αποφασιστικότητα, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με μια σειρά από μέτρα και ενέργειες που προβλέπονται στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

Ποια είναι η Θεσσαλονίκη που εσείς οραματίζεστε;

Αναγκαστικά, στο στενό πλαίσιο μιας συνέντευξης, θα σας απαντήσω απαριθμώντας λέξεις. Σας διαβεβαιώνω, όμως, ότι στους σχεδιασμούς μας καθεμία από αυτές αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, παρεμβάσεις ή έργα. Φαντάζομαι, λοιπόν, μία Θεσσαλονίκη καθαρή, με πράσινο και ελεύθερους δημόσιους χώρους, ασφαλή και λειτουργική για τους πολίτες. Μία πόλη ανοιχτή και εξωστρεφή, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Ποιον νεοεκλεγέντα δήμαρχο ή περιφερειάρχη θαυμάσατε για την επιτυχία του;

Σε όμορους δήμους υπάρχουν άξιοι δήμαρχοι, που επιβραβεύτηκαν από τους πολίτες με εντυπωσιακά ποσοστά – σε αντίθεση με αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Κ. Ζέρβα. Να σας επισημάνω ότι ποτέ άλλη φορά δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν εισέπραξε τέτοια αποδοκιμασία και τόσο χαμηλό ποσοστό στο τέλος της πρώτης θητείας του. Ας αναφέρω, λοιπόν, δοκιμασμένους και καταξιωμένους αυτοδιοικητικούς της περιοχής μας, όπως τον Λάζαρο Κυρίζογλου στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, τον Θόδωρο Παπαδόπουλο στη Θέρμη, τον Σίμο Δανιηλίδη στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών ή τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στο Πανόραμα, οι οποίοι κατέγραψαν εντυπωσιακά ποσοστά και επικράτησαν άνετα από τον πρώτο γύρο. Και βεβαίως τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που σημείωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στις περιφερειακές εκλογές. Εύχομαι δύναμη και επιτυχία σε όλους.

stelios aggeloudis131032

Μιλήστε μου λίγο για την οικογένειά σας, σύζυγο, παιδιά. Σας στηρίζουν; Βοηθάνε στην εκλογική μάχη;

Οι δικοί μου άνθρωποι είναι ο βασικός παράγοντας ισορροπίας στη ζωή μου. Τη δύσκολη και γεμάτη εντάσεις προεκλογική περίοδο η Βίκυ, η γυναίκα μου, ήταν δίπλα μου, υποστηρικτική και υπομονετική. Τα παιδιά μας, η Ελίνα και ο Κωνσταντίνος, ζουν στο εξωτερικό. Προσπαθούσαν όλον αυτόν τον καιρό να μηδενίσουν την απόσταση, με τις δυνατότητες επικοινωνίας που δίνει το διαδίκτυο. Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται κοντά μου και η παρουσία τους με γεμίζει δύναμη.

Το τελευταίο προεκλογικό μήνυμά σας στους Θεσσαλονικείς ποιο είναι; Τι τους λέτε;

Την Κυριακή ψηφίζουμε. Δεν απέχουμε. Ψηφίζουμε για να αλλάξει σελίδα η Θεσσαλονίκη. Γιατί η πόλη μάς χρειάζεται όλους.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...