Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Δόμνα Μιχαηλίδου: Υπουργική ασίστ στον έρωτα σε δημόσια θέα

Ματς μουτς στο ΣΕΦ από την υφυπουργό και τον ψυχίατρο της καρδιάς της Λ. Μαντωνάκη

Τον έρωτα με τον καλύτερό της φίλο ζει και απολαμβάνει η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου. Πρόκειται για τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Οι δυο τους, όμως, γνωρίζονται από χρόνια.

Η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική και εξελίχτηκε σε μεγάλο love story ακόμη και σε δημόσια θέα, όπως έγινε πρόσφατα, σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, με το ζευγάρι κάποιες στιγμές να μην εστιάζει την προσοχή του στη μάχη που έδιναν στο παρκέ οι «ερυθρόλευκοι» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, αλλά να είναι μες στα φιλιά, στα χάδια και στις αγκαλιές μπροστά στα μάτια των θεατών στο ΣΕΦ, με την υφυπουργό να λάμπει από ευτυχία!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απέφευγε να είναι διαχυτική σε κοινή θέα με παλαιότερες σχέσεις της που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, όμως, καταπώς φαίνεται, ο ψυχίατρος Μαντωνάκης, που κατέκτησε την καρδιά της μετά το τέλος της σχέσης της με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη, την έχει κάνει να πετά στα σύννεφα ακόμη και κατά τη διάρκεια αγώνων μπάσκετ!

Η υφυπουργός παιδείας ρίχνει κλεφτές ματιές στο παρκέ την ώρα του αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα φιλώντας τον σύντροφό της

«Είμαι καλά. Εδώ και λίγους μήνες έχω σχέση με τον καλύτερό μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια» δήλωνε η Δόμνα Μιχαηλίδου σε συνέντευξή της τον περασμένο Απρίλιο, οπότε μίλησε για πρώτη φορά για τον Λεωνίδα Μαντωνάκη. «Σίγουρα θα ήθελα σε 10 χρόνια να έχω οικογένεια και να είναι και η μητέρα μου καλά για να τη χαρεί» είχε συμπληρώσει τότε.

Οσο για τον Λεωνίδα Μαντωνάκη, ψυχίατρο στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι (προέρχεται από οικογένεια γιατρών, μια και πατέρας του, Ιωάννης, και ο αδελφός του Λευτέρης είναι επίσης πολύ γνωστοί γιατροί, με τον Λεωνίδα να έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Massachusetts General Hospital και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard στη Βοστόνη), μας είχε απασχολήσει για τα ερωτικά του όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση του με τη σέξι αοιδό Χριστίνα Κολέτσα.

Ομως, η πίεση της οικογένειάς του, που δεν ανέχεται τέτοιου είδους αταίριαστες (όπως έλεγαν κύκλοι κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον) με τον ίδιο σχέσεις, οδήγησαν στον χωρισμό το ζευγάρι. Μάλιστα, λεγόταν τότε (την εποχή που η Κολέτσα είχε επιστρέψει από το ριάλιτι «Nomads» του ΑΝΤ1) πως είχε πέσει για εκείνον στα… πατώματα!

Τον βρήκε όμως τελικά τον δρόμο του ο Λεωνίδας Μαντωνάκης στο πλευρό της υφυπουργού, που και αυτή στο παρελθόν είχε «καρδιά-αγκινάρα»! Και οι δύο σχέσεις της, η μία με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και η άλλη με τον Παναγιώτη Σημαντηράκη, είχαν δημοσιοποιηθεί, και μάλιστα υπήρχαν πάντοτε οι φήμες ότι θα οδηγούνταν σε γάμο! Τελικά δεν ήταν εκείνοι το τυχερό της, αλλά ο ψυχίατρος, στον οποίο, ως φαίνεται, η Δόμνα Μιχαηλίδου έχει χαρίσει την καρδιά της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...