Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Στέφανος Κασσελάκης by night: Oι περιοδείες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σε bars και resto

Αν και το κόμμα του έχει γίνει «μπαρ Το Ναυάγιο», εκείνος συνεχίζει τις... περιοδείες στη νυχτερινή Αθήνα με ένα ποτό στο χέρι

Είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει κάνει περισσότερες περιοδείες σε μπαρ και ρεστοράν απ’ ό,τι σε πόλεις και χωριά! Ούτε συνεργάτης του Tripadvisor να ήταν! Αυτή είναι ακόμα μια πρωτιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, που δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται με ένα ποτό στο χέρι, πολλάκις, και μάλιστα την ώρα που το κόμμα του έχει γίνει «μπαρ Το Ναυάγιο»!

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Πριν γίνει αρχηγός, όταν έγινε, στη Νέα Υόρκη όπου ταξίδεψε για να παντρευτεί, όταν πήγε στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, προσφάτως, και συνεχώς στην Αθήνα, πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις… στα μπαρ και τα πιο hot στέκια θα είναι.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, μετά την εκλογική του νίκη, το γιόρτασε σε κλαμπ στου Ψυρρή, παρέα, φυσικά, με τον σύζυγό του. Εκείνο το βράδυ αυτός και το επιτελείο του, αποτελούμενο κυρίως από νέα παιδιά, διασκέδασε στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε μέχρι του Ψυρρή, μαζί με τον Τάιλερ και τον αδερφό του, όπου ήπιαν το ποτό τους. Από εκεί και μετά άρχισε το tour στα καλύτερα και ακριβότερα της πόλης.

Φ5 ΛΑΡΙΣΑ
ΛΑΡΙΣΑ

Ακόμα και μετά την τελευταία επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή, όπου του έφυγε ο μισός ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος πετάχτηκε απέναντι για μια μπίρα. Φεύγοντας από το ξενοδοχείο όπου γινόταν η συνεδρίαση, πήγε στο απέναντι μαγαζί, όπου βρήκε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν έχασε την ευκαιρία να τσιμπήσει κάτι και να απολαύσει την μπίρα του. Στη Νέα Υόρκη τους ομογενείς τούς συνάντησε σε γνωστό μπαρ της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Φ7 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ copy
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη πέρασε από το κλαμπ GiGi, όπου τον περίμεναν οι νεολαίοι του, ενώ διασκέδασε με φίλους του, μαζί και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, σε έτερο στέκι της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

Φ6 ΜΕ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Υστερα, στη Λάρισα, πήγε για τσίπουρα σε γνωστό μαγαζί της πόλης, παρουσία των βουλευτών του Βασίλη Κόκκαλη της Λάρισας, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου της Μαγνησίας και Μαρίνας Κοντοτόλη των Τρικάλων. Στις αρχές Νοεμβρίου γευμάτισε στο Κολωνάκι με τον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, ενώ στην παρέα τους κάθισε για λίγο και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, τυχαία παρουσία στον χώρο. Εκτός αυτών, ο Στέφανος Κασσελάκης αρέσκεται και σε ακριβά ρεστοράν, τα τοπ της πόλης, όπου παλαιότερα οι αριστεροί ούτε απέξω δεν περνούσαν… Βλέπε: Krabo στη Βουλιαγμένη και Basegrill στο Περιστέρι!

Φ3 ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Οι σύντροφοί του το πολύ να πήγαιναν μέχρι τα μεζεδοπωλεία της Καλλιδρομίου. Ομως τώρα ο νέος πρόεδρος φέρνει και νέα ήθη, και μάλιστα με τις κάμερες παρέα… «Είμαι πολύ ευκατάστατος. Εχω μια ευχέρεια που θεωρητικά δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου, αλλά όχι ευχέρεια να δαπανώ απερίσκεπτα» δήλωσε πρόσφατα στον Σταύρο Θεοδωράκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που απολαμβάνει και τις ακριβές κοπές κρεάτων, και τις… πολλές κοπές στελεχών στο κόμμα του.

Στο Basegrill στις 9 Νοεμβρίου

Φ2 BASE GRILL
BASEGRILL

Πριν από την επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή, μία εβδομάδα δηλαδή πριν, ο πρόεδρος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ απόλαυσαν τα περίφημα αβγά φωλιά με τις τραγανές πατάτες και ζουμερές πικάνιες στο διάσημο κρεατάδικο Basegrill Athens στο Περιστέρι. Μαζί τους η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Καπνισάκης, η Ράνια Σβίγκου και ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Απέξω οι φωτορεπόρτερ αποθέωναν τη στιγμή.

Στο Κrabo τον Οκτώβριο

Κυριακή των εκλογών, την ώρα που οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ καρδιοχτυπούσαν για να πάρουν λίγες παραπάνω ψήφους, ο πρόεδρός τους και ο σύζυγός του απολάμβαναν φιλέτα ειδικών κοπών και ψάρι ολόφρεσκο σε ένα από εντελώς απλησίαστο για κοινούς θνητούς, ρεστοράν της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Στο Krabo, που βρίσκεται σε έναν απομονωμένο κόλπο στo Καβούρι της Βουλιαγμένης, έφαγε με τον σύντροφό του Τάιλερ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο Reckless στις 4 Οκτωβρίου

Φ4 ΚΥΠΡΟΣ

Ακόμα και στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κύπρο, το βράδυ μετά την πολιτική του περιοδεία διασκέδασε στο in μπαρ-ρεστοράν της Λευκωσίας Reckless!

Στο Callas αρχές Νοεμβρίου

Στο νέο ρεστοράν του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, το Callas, στο Θησείο, βρέθηκε την πρώτη του Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, άνευ του συζύγου Τάιλερ… Συνοδευόταν από τη βουλευτή του Θεοδώρα Τζάκρη και τον γιατρό παθολόγο και φίλο του Σταύρο Γεωργιανό. Ο Στέφανος αρέσκεται στα in στέκια της πόλης και ένα από αυτά είναι το νεοεισερχόμενο στον χώρο της νύχτας Callas.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...