Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Μαρία Κεφάλα στην πρώτη σειρά εκδήλωσης με θέμα τις ρυτίδες και την αντιγηραντική θεραπεία

«Τονωτική ένεση» στον... δεσμό της οικογένειας από την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Φαίνεται πως στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αποφάσισαν να διευρύνουν το… χαρτοφυλάκιό τους, αφού δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η παρουσία της υφυπουργού Μαρίας Κεφάλα στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Ιωάννινα με θέμα τις… ρυτίδες, τη γήρανση του δέρματος και τα οφέλη αλλά και όποια αρνητικά των… μπότοξ. Ναι, καλά διαβάσατε, των μπότοξ!

Προφανώς και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων δεν έχουν ανησυχίες για το τι συμβαίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια και, ζηλεύοντας τους μεγιστάνες που πασχίζουν γα την εύρεση του ελιξιρίου νεότητας, θέλησαν να τους μιμηθούν, με την κυρία υφυπουργό, η οποία στα φοιτητικά της χρόνια ήταν μέλος της ΔΑΠ, να έχει τις ίδιες ανησυχίες! Τώρα θα αναρωτηθούν εύλογα οι περισσότεροι πώς συνδέεται το θέμα της εκδήλωσης για τα μπότοξ με το νεοσυσταθέν υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας!

Ε, για να έδωσε το «παρών» η Γιαννιώτισσα Μ. Κεφάλα, που σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική, κάτι θα ξέρει που εμείς δεν γνωρίζουμε! Ισως και τα μπότοξ να δώσουν μια… τονωτική ένεση και στους στόχους της υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη που, με τη σύσταση του υπουργείου, είχε αναδείξει ότι είναι, μεταξύ άλλων, ο ψηφιακός ανασχηματισμός του ΟΠΕΚΑ, η ενίσχυση της προστασίας των παιδιών με αναπηρία μέσω της ενίσχυσης της ανεξάρτητης διαβίωσης και της συμμετοχής στην κοινωνική και εργασιακή ζωή, οι μεταρρυθμίσεις στις υπηρεσίες για την υποστήριξη της μακροχρόνιας φροντίδας ηλικιωμένων και πάνω απ’ όλα η λύση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Το βέβαιο όμως είναι πως ο στόχος της κυρίας υφυπουργού αλλά και της ΔΑΠ είναι να μη γεράσουν ποτέ οι Ελληνες (μάλλον θα στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγής και την ενδυνάμωση του εργασιακού κλάδου, αφού άπαντες θα είναι ακμαίοι)! Πάντως, η εκδήλωση προκάλεσε αντιδράσεις σε φοιτητικές παρατάξεις, με την Πανσπουδαστική, για παράδειγμα, να εκδίδει αιχμηρή ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Κι όμως, την ώρα που οι ΦΣ Ιωαννίνων έχουν μπει μπροστά για να μην περάσουν τα σχέδια για ιδιωτικά πανεπιστήμια, για μέτρα ανακούφισης για τους φοιτητές από την ακρίβεια, για να αυξηθούν τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, την ώρα που πραγματοποιούν πολύμορφη δραστηριότητα αλληλεγγύης για να μη συνεχιστεί το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ, που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε σε μία συνεδρίαση του συλλόγου, διοργανώνουν εκδήλωση με ένα θέμα που μάλλον ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, το μπότοξ και τις επιπτώσεις του.

Αραγε τους προβληματίζει εξίσου με τα μπότοξ το γεγονός ότι στο ΠΓΝΙ είναι κενές 90 θέσεις γιατρών ΕΣΥ και ότι ένας φοιτητής Ιατρικής δίνει 200 ευρώ από την τσέπη του για να αγοράσει στηθοσκόπια, κιτ πρώτων βοηθειών και ποδιές;». Τις απαντήσεις μπορεί να τις έχουν και η κυρία Ζαχαράκη (η οποία είχε πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο για να συναντήσει και να συμφάγει με μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ) και η κυρία Κεφάλα, οπότε θα τις αναμένουμε με ανυπομονησία! Ελπίζουμε να μην αργήσουν τόσο ώστε να έχουμε… γεράσει. Οχι τίποτε άλλο, αλλά θα πάνε στράφι και τα ουσιώδη συμπεράσματα της πετυχημένης εκδήλωσης!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα