Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Μαρία Κεφάλα στην πρώτη σειρά εκδήλωσης με θέμα τις ρυτίδες και την αντιγηραντική θεραπεία

«Τονωτική ένεση» στον... δεσμό της οικογένειας από την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Φαίνεται πως στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αποφάσισαν να διευρύνουν το… χαρτοφυλάκιό τους, αφού δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η παρουσία της υφυπουργού Μαρίας Κεφάλα στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Ιωάννινα με θέμα τις… ρυτίδες, τη γήρανση του δέρματος και τα οφέλη αλλά και όποια αρνητικά των… μπότοξ. Ναι, καλά διαβάσατε, των μπότοξ!

Προφανώς και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων δεν έχουν ανησυχίες για το τι συμβαίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια και, ζηλεύοντας τους μεγιστάνες που πασχίζουν γα την εύρεση του ελιξιρίου νεότητας, θέλησαν να τους μιμηθούν, με την κυρία υφυπουργό, η οποία στα φοιτητικά της χρόνια ήταν μέλος της ΔΑΠ, να έχει τις ίδιες ανησυχίες! Τώρα θα αναρωτηθούν εύλογα οι περισσότεροι πώς συνδέεται το θέμα της εκδήλωσης για τα μπότοξ με το νεοσυσταθέν υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας!

kefala13123

Ε, για να έδωσε το «παρών» η Γιαννιώτισσα Μ. Κεφάλα, που σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική, κάτι θα ξέρει που εμείς δεν γνωρίζουμε! Ισως και τα μπότοξ να δώσουν μια… τονωτική ένεση και στους στόχους της υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη που, με τη σύσταση του υπουργείου, είχε αναδείξει ότι είναι, μεταξύ άλλων, ο ψηφιακός ανασχηματισμός του ΟΠΕΚΑ, η ενίσχυση της προστασίας των παιδιών με αναπηρία μέσω της ενίσχυσης της ανεξάρτητης διαβίωσης και της συμμετοχής στην κοινωνική και εργασιακή ζωή, οι μεταρρυθμίσεις στις υπηρεσίες για την υποστήριξη της μακροχρόνιας φροντίδας ηλικιωμένων και πάνω απ’ όλα η λύση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Το βέβαιο όμως είναι πως ο στόχος της κυρίας υφυπουργού αλλά και της ΔΑΠ είναι να μη γεράσουν ποτέ οι Ελληνες (μάλλον θα στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγής και την ενδυνάμωση του εργασιακού κλάδου, αφού άπαντες θα είναι ακμαίοι)! Πάντως, η εκδήλωση προκάλεσε αντιδράσεις σε φοιτητικές παρατάξεις, με την Πανσπουδαστική, για παράδειγμα, να εκδίδει αιχμηρή ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

kefala131231

«Κι όμως, την ώρα που οι ΦΣ Ιωαννίνων έχουν μπει μπροστά για να μην περάσουν τα σχέδια για ιδιωτικά πανεπιστήμια, για μέτρα ανακούφισης για τους φοιτητές από την ακρίβεια, για να αυξηθούν τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, την ώρα που πραγματοποιούν πολύμορφη δραστηριότητα αλληλεγγύης για να μη συνεχιστεί το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ, που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε σε μία συνεδρίαση του συλλόγου, διοργανώνουν εκδήλωση με ένα θέμα που μάλλον ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, το μπότοξ και τις επιπτώσεις του.

Αραγε τους προβληματίζει εξίσου με τα μπότοξ το γεγονός ότι στο ΠΓΝΙ είναι κενές 90 θέσεις γιατρών ΕΣΥ και ότι ένας φοιτητής Ιατρικής δίνει 200 ευρώ από την τσέπη του για να αγοράσει στηθοσκόπια, κιτ πρώτων βοηθειών και ποδιές;». Τις απαντήσεις μπορεί να τις έχουν και η κυρία Ζαχαράκη (η οποία είχε πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο για να συναντήσει και να συμφάγει με μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ) και η κυρία Κεφάλα, οπότε θα τις αναμένουμε με ανυπομονησία! Ελπίζουμε να μην αργήσουν τόσο ώστε να έχουμε… γεράσει. Οχι τίποτε άλλο, αλλά θα πάνε στράφι και τα ουσιώδη συμπεράσματα της πετυχημένης εκδήλωσης!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...