Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα με τον άντρα μου»

H Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Η Ήβη Αδάμου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαζέ με τον Τάιλερ, από το Τέξας στην Πόλη, και από εκεί θα φτάσει μέχρι… Γιοχάνεσμπουργκ

Παγκόσμιος Κασσελάκης!

Κασσελάκης «πασών των Ρωσιών»! Από το Χιούστον και τον Μισισιπή στην Κωνσταντινούπολη, και από εκεί στην Αυστραλία και τη Νότια Αφρική! Τύφλα να έχει, δηλαδή, το Μanessis Τours, το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη ταξιδεύει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που προεδρεύει το κόμμα του… από το εξωτερικό! Πέρασε την ονομαστική του εορτή, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Τέξας, παρέα με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τις οικογένειές τους, και έπεται ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα κάνει λαμπερά Θεοφάνια. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι στο Τέξας μέχρι σήμερα, 2 Ιανουαρίου, και επόμενος σταθμός του είναι η Νέα Υόρκη, προτού αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα γιορτάσει τα Θεοφάνια και θα παρακολουθήσει τον Αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο. Υστερα έχει προγραμματίσει περιοδείες σε Μελβούρνη και Γιοχάνεσμπουργκ για να βρεθεί κοντά στην ομογένεια.

kasselakis02014

Το κόμμα που διοικεί, από την άλλη, περιμένει να δει τον πρόεδρό του… Περιμένουν, δηλαδή, υπομονετικά βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δουν πού θα το πάει ο Κασσελάκης. Δείχνουν ανοχή (δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς), ενώ μέσα τους «βράζουν» για το γεγονός ότι ο Στέφανος… δεν συμμαζεύεται. Απών ήταν και από τις καθιερωμένες ευχές των πολιτικών αρχηγών την πρώτη ημέρα του έτους προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, όπως κάθε χρόνο, υποδέχθηκε χθες με τη σειρά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση. Κασσελάκης πουθενά!

kasselakis29123

Τι να τις κάνει τις πρωτοχρονιάτικες ευχές; Στόχος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αξιοποιήσει τη δυνατότητα της επιστολικής ψήφου που θα τεθεί σε εφαρμογή στις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου, ενώ την ίδια στιγμή το κόμμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην κοινωνία και στα προβλήματά της. «Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει» και «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Αντέξαμε, αλλάζουμε, ανεβαίνουμε» έγραψε παραμονές της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα social media. Μια συναισθηματική και λυρική, δηλαδή, προσέγγιση της πραγματικότητας. Ο Κασσελάκης βρίσκεται ακόμη εκεί, στη θεωρητική προσέγγιση της ηγεσίας του, την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν.

Photo by Stelios Mormoris in Chilmark Massachusetts with @tyler mcbeth and @skasselakis

«Γεια σας από το Χιούστον του Τέξας. Είμαι εδώ με τα ανιψάκια μου, τον Θοδωρή και την Ισαβέλα, και σας ευχαριστώ για τις ευχές για τη γιορτή μου» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας βίντεο με τα ανίψια και τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ από τις ΗΠΑ, όπου πέρασε την Πρωτοχρονιά. Ολοι μαζί, και κυρίως τα δυο χαριτωμένα παιδάκια, ευχήθηκαν φωναχτά «καλή χρόνια» ή «happy new year»! Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη που εισπράττει σε τρεις μόλις μήνες παρουσίας του στο κόμμα! Δέχθηκε καταιγισμό ευχών, αλλά όλα τα εορταστικά κάποτε τελειώνουν. Για τον Κασσελάκη αυτή η λήξη των γιορτών παρατείνεται επικίνδυνα.

stefanos kasselakis12103

Το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ πήρε μαζί του και τη σκυλίτσα Φάρλι, τον «μεγάλο καημό» της οικογένειας του νέου προέδρου, και τώρα όλοι μαζί θα ταξιδέψουν «καρφί» Τέξας – Κωνσταντινούπολη, σε ένα ταξίδι 13 ωρών, για τον εορτασμό των Θεοφανίων. Οι σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είναι άριστες, και για τον λόγο αυτόν θα συναντηθούν στα Θεοφάνια. Πληροφορίες λένε ότι μπορεί να επισκεφθεί και την Αθήνα, αλλά αυτές ελέγχονται για την εγκυρότητά τους

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...