Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε μίνι απόδραση στο σπίτι του στις Σπέτσες για think tank

Ε-Ε-Εκδρομή

«Τρολάρει» το ίδιο του το κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης! Αυτός ονειρεύεται τραπεζώματα στο σπίτι του στις Σπέτσες και οι βουλευτές είναι «στα κάγκελα»!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Εκεί που μόλις πρόλαβαν να «χωνέψουν» τις δεκαπενθήμερες και πλέον χριστουγεννιάτικες διακοπές και την εξαφάνισή του από τη χώρα, τώρα τους έρχεται νέα κατραπακιά! Τους καλεί σε τριήμερο προβληματισμού, λέει, στο σπίτι του στις Σπέτσες. Και από την άλλη, τι σπίτι είναι αυτό για να χωρέσει τους βουλευτές του κόμματος; (έστω και όσους απέμειναν). Η… έπαυλη κάποιου λόρδου;

stefanos kasselakis12103

Η πρόσκληση Κασσελάκη για το τριήμερο στις Σπέτσες αφορά το διάστημα 19-21 Ιανουαρίου και έγινε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με μήνυμα που έστειλε η γραμματέας της Κ.Ο. Θεοδώρα Τζάκρη. Στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου, δηλαδή, και ο Κασσελάκης, αφού μόνο ο πρώην πρωθυπουργός είχε καλέσει και εκείνος -στις Σπέτσες μάλιστα- την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Η διασκέδαση, ως φαίνεται, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματάει, ό,τι κι αν του λένε. Δείχνει ότι είναι ένας 35χρονος που δεν χάνει ευκαιρία ψυχαγωγίας ούτε λεπτό!

Αντιδράσεις, λοιπόν, και αμηχανία προκαλεί η πρωτοβουλία του να καλέσει τους βουλευτές του κόμματος σε τριήμερο προβληματισμού και διαλόγου στο νησί των Σπετσών, που μάλλον παραπέμπει σε διακοπές παρά σε περιβάλλον διαλόγου. Ακόμη και η επιστολή-πρόσκληση που έστειλε με mail η Θεοδώρα Τζάκρη ενόχλησε κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ για το δήθεν επιτακτικό ύφος της. Αυτό είπε η Ελενα Ακρίτα, που πότε στηρίζει Κασσελάκη και πότε όχι…

stefanos kasselakis20103
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μάκμπεθ και τον σκύλο τους

Μύλος ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, παρότι πάνε σε συνέδριο. «Εχω καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες – που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. […] Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για εκδρομή, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μια εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Προσωπικά, δεν θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ. Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανέναν φόβο και με πολύ πάθος» είναι η απάντηση Κασσελάκη στις αντιδράσεις.

stefanos kasselakis22123

Ομως, η ενόχληση για την ιδέα του τριημέρου στις Σπέτσες ενισχύει το κλίμα αμηχανίας στον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ενταθεί από το γεγονός ότι ο Κασσελάκης έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από την Ελλάδα. Οι Σπέτσες είναι το κερασάκι στην τούρτα! Αρχικά, έφυγε για Παρίσι, μετά έφυγε για τις γιορτές στις ΗΠΑ και ακολουθεί ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη, όπου αναμένεται να αφιχθεί πιθανότατα με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, σήμερα το απόγευμα, για να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία το πρωί του Σαββάτου στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Μετά ξεκούραση, πάλι… στις Σπέτσες!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...