Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«ΣΥΡΙΖΑ Cruises» με… μποφόρ

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες και η άγρια κόντρα της Ακρίτα με τον Καρανίκα, πρώην σύμβουλο του Τσίπρα

«Αυτός μέχρι και μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε»! Τι άλλο να σκεφτεί κανείς, παρά αυτή τη θρυλική ατάκα του ελληνικού σινεμά, βλέποντας τους συνοφρυωμένους βουλευτές να σέρνουν τις βαλίτσες και τα μπαγκάζια, χάριν του προέδρου τους, στον δρόμο για τις Σπέτσες.

spetses19014
Στέφανος Κασσελάκης

Στο λιμάνι του Πειραιά, οι κάμερες στημένες, κι αυτοί, με βαριά καρδιά που αποτυπωνόταν στα πρόσωπά τους, ακολουθούν ακόμα μία «κουτουράδα» του Στέφανου Κασσελάκη, να κάνει την Κοινοβουλευτική Ομάδα χειμωνιάτικα στο σπίτι του στις Σπέτσες. Πρώτα έκανε την απίστευτης πρόκλησης και ανεκδιήγητη δήλωση περί καθιέρωσης των αλβανικών στα ελληνικά σχολεία, κι ύστερα πήρε το πλοίο και ο ίδιος για το νησί, όπου θα ζήσει δόξες απίστευτες, σε γκρίζο σκηνικό.

spetses190141
Στιγμιότυποαπό την άφιξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Με το πρωινό πλοίο από τον Πειραιά ταξίδεψαν, θυμίζοντας συριζοκρουαζιέρα και εκδρομούλα αναψυχής, οι βουλευτές Χάρης Μαμουλάκης, Πέτρος Παππάς, Χρήστος Γιαννούλης, Κυριακή Μάλαμα, Γιώργος Καραμέρος, Μίλτος Ζαμπάρας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Καλλιόπη Βέττα. Οι άλλοι έφτασαν οδικώς και με τα δελφίνια. Το θέμα δεν είναι ότι έφτασαν, το ζήτημα είναι πώς θα φύγουν σήμερα, που τα μποφόρ θα είναι περισσότερα από 8… Θα έχει γούστο να αποκλειστούν για καμιά δεκαριά μέρες στο νησί, μετά τη φαεινή ιδέα του αρχηγού τους να βρεθούν εκεί. Εκεί θα δούμε lifestyle!

Οι βουλευτές, λοιπόν, το κατάπιαν κι αυτό, παρά το κλίμα το βαρύ, που δύσκολα βγαίνει από πάνω τους. Οσο και να θέλει πολιτική ο Κασσελάκης, αυτό που επικρατεί, με δική του ευθύνη αποκλειστικά, είναι το lifestyle. Οι ενέργειες του Κασσελάκη προκαλούν τέτοιο εκνευρισμό, που τσακώνονται μεταξύ τους σε δημόσια θέα. Η Ελενα Ακρίτα την Παρασκευή το πρωί επιτέθηκε άσχημα στον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα, που με μια ανάρτησή του είπε ότι «ο πρόεδρος στις Σπέτσες δεν σας καλεί για τούφα (μίνι σιέστα), αλλά για δουλειά»! «Δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα, όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον» ήταν τα λόγια του Καρανίκα.

spetses190143
Καρανίκας

Αυτό ενόχλησε την Ακρίτα, που ενοχλείται με όλα, και του απάντησε ως εξής: «Δε μας παρατάς, ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα, αγόρι μου»! Σε αυτό το σκηνικό, στο «ασαπέρα, αγόρι μου», η Κουμουνδούρου επιθυμεί φυγή προς τα εμπρός με αφετηρία την τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες και τα χαλιά που στρώθηκαν στο αρχοντικό της οικογένειας Κασσελάκη.

spetses190142
Ακρίτα

Εάν ο καιρός τούς το επιτρέψει, που δύσκολα θα γίνει αυτό, θα φάνε στον μαγικό Ταρσανά, το ωραιότερο ρεστοράν των Σπετσών, αλλιώς στο σπίτι Κασσελάκη. Οι βουλευτές διαμένουν όλοι στο ξενοδοχείο «Roumani» και…τραγουδούν: «Ελα να πάμε στο νησί, τα power points, εγώ κι εσύ»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...