Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

ΣΥΡΙΖΑ cruises με talent show άφαντο Κασσελάκη και… Τζάκρη Μπουμπουλίνα!

Οσα δεν έδειξε η τηλεόραση για το τριήμερο στις Σπέτσες

Κοινοβουλευτική Ομάδα με τζάκι, κρασί, τσίπουρα, PowerPoint… και «Αυτή η νύχτα μένει» με τις φωνές της Δώρας Αυγέρη και της Καλλιόπης Βέττα. Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να απέφυγε τις κάμερες, αλλά κατάφερε να δώσει τους βουλευτές του «βορά» στα αδηφάγα βλέμματα των τηλεοπτικών και φωτογραφικών φακών!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Επέλεξε να προσκαλέσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα στις Σπέτσες, στο ωραίο σπίτι του, βάζοντας ένα τσούρμο βουλευτών να σέρνει βαλίτσες και τσαντούλες σε ένα παγωμένο σκηνικό νησιού και ύστερα να βολοδέρνει στα πλοία της γραμμής για την επιστροφή του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να ρίξει φταίξιμο στα media για την υπερέκθεση τη δική του και των βουλευτών του, είναι ο πρώτος που ζητάει και προκαλεί επίμονα όσον αφορά το lifestyle. Κάνει τα πάντα για να βάλει, όπως χαρακτηριστικά λέει ο λαός, «σε παλιά άλογα καινούργια περπατησιά»! Τους τοποθετεί -θέλουν, δεν θέλουν- σε παράσταση με «κόντρα ρόλους»!

syriza220147
Ελενα Ακρίτα

Με σακούλες από μάρκετ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν συνηθίσει σε έναν τρόπο ζωής ο οποίος κινείται γύρω από τα Εξάρχεια, του Ψυρρή, άντε… και του Παγκρατίου, ξαφνικά τοποθετούνται -ερήμην τους- στο σκηνικό των Σπετσών, ενός αρχοντικού νησιού βαθιά συνδεδεμένου με βασιλικές οικογένειες, και αυτοί -ανέτοιμοι- παίρνουν τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και τις τσάντες λαϊκών καταστημάτων ανά χείρας και ταξιδεύουν εκεί.

syriza220146
Παύλος Πολάκης

Η εικόνα τους είναι εντελώς κόντρα και στον δικό τους τρόπο ζωής αλλά και σε αυτόν του συγκεκριμένου νησιού. Είναι σαν να έχει καλέσει ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ τους βουλευτές του στη Μύκονο και να τους ανοίγει σαμπάνιες το βράδυ! «Μαζικό ξεβλάχεμα από Κασσελάκη» λένε οι χρήστες των social media, που βλέπουν το προφανές: Δηλαδή τη Θεοδώρα Τζάκρη με δωδεκάποντη γόβα με φιάπα από κάτω να περπατάει φορώντας δερμάτινο παντελόνι στα σοκάκια των Σπετσών, τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο να σέρνει την τσάντα με το λογότυπο του μαγαζιού από όπου αγόρασε το κοστούμι του, τη Ραλλία Χρηστίδου με sneakers, άκομψο παλτό, πέντε καφέδες στο χέρι και σακούλες, την Ελενα Ακρίτα, «την επαναστάτρια», που δεν θα πήγαινε -δήθεν- στο νησί, με λευκό μπουφάν και άσχετο παρδαλό παντελόνι, την Κυριακή Μάλαμα (και εκείνη δεν θα πήγαινε, γιατί τη ζαλίζει το πλοίο), με παντελόνι τύπου πιτζάμα, και όλους τους άντρες βουλευτές, που ήταν ντυμένοι σαν χασάπηδες στην κεντρική αγορά, να κουβαλάνε άπαντες σακίδια παραφορτωμένα στις πλάτες.

syriza220144
Aποψη από το εξοχικό Κασσελάκη που έγινε για τρεις μέρες… Κουμουνδούρου

Η πρώτη περίφημη βραδιά των Σπετσών έκλεισε με κρασί, τσίπουρο και παϊδάκια, ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος μαζί με τη Δώρα Αυγέρη και τη βουλευτή Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα τραγούδησαν «κλέβοντας τις εντυπώσεις»… Η Καλλιόπη Βέττα, βουλευτής Κοζάνης και ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδησε α καπέλα το τραγούδι «Ομορφη πόλη». Υστερα ο Σωκράτης Φάμελλος είπε κι αυτός ένα τραγουδάκι. Η Κυριακή Μάλαμα, «η θυμωμένη» με τον πρόεδρο, έριξε έναν χορό, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη μαζί με τη Βέττα τραγούδησαν το «Αυτή η νύχτα μένει» – δεν μας διευκρίνισαν ποια νύχτα ακριβώς… «Αυτή η νύχτα μένει, αιώνες παγωμένη, που δυο ψυχές δεν βρήκαν καταφύγιο» ή το «Αυτή η νύχτα μένει που θα ’μαστε μαζί, θα φύγεις μακριά μου πριν έρθει το πρωί».

syriza220143
Ράνια Θρακιά

Μόλις τελείωσε το γλέντι της πρώτης ημέρας, την επομένη έφαγαν στο Νερό της αγάπης, ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά ρεστοράν των Σπετσών, όπου συνέβη το εξής παράδοξο: Ο Πουαρό Κασσελάκης, που σχεδόν φυγαδεύτηκε από τη βίλα του για να φτάσει κρυφά στο εστιατόριο, περίμενε τους βουλευτές του με τα φώτα του καταστήματος να είναι… σβηστά!

syriza220142
Δώρα Αυγέρη

Τα… Μποφόρ

Το Σάββατο το βράδυ, μετά το ρεστοράν, πολλούς τους «έζωσαν τα φίδια» για τον φουρτουνιασμένο καιρό της θάλασσας που θα ερχόταν κι έτσι πήραν τα δισάκια τους και αναχώρησαν με το πλοίο της γραμμής!

syriza22014
Ραλλία Χρηστίδου

Οι «κεφαλές» του κόμματος, δηλαδή οι δύο γραμματείς, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παππάς, αλλά και κορυφαία στελέχη, όπως ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιώργος Τσίπρας, και η Ρένα Δούρου, το βράδυ του Σαββάτου κούνησαν μαντίλι, όπως και ο Παύλος Πολάκης, που κάθισε μόλις ένα 24ωρο στις Σπέτσες, με το παράδειγμά του να ακολουθεί και ο Συμεών Κεδίκογλου. Οι υπόλοιποι αναχώρησαν χθες το πρωί και η τελευταία ομάδα το μεσημέρι, μέσα σε φουρτούνα. Στους βουλευτές η Αντιδημαρχία Σπετσών δώρισε τσάντες με βιβλίο για την ιστορία του νησιού και τοπικά γλυκά, μόνο που οι τσάντες είχαν… μείνει τρία χρόνια πίσω, καθώς έγραφαν «Σπέτσες 2021»! Η δήμαρχος του νησιού, δε, έστειλε λουλούδια στο σπίτι του Κασσελάκη, ως κίνηση υποδοχής.

syriza220145
Η Ράνια Σβίγκου την ώρα που προσέρχεται στο εστιατόριο Νερό της αγάπης

Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους, πάντως, όσον αφορά το αποτέλεσμα αυτής της «εκδρομής» βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει το κόμμα το επόμενο διάστημα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Για τις ανάγκες των συζητήσεων είχαν στηθεί τραπέζια (ροτόντες) στον ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και μεγάλη οθόνη για τα PowerPoints που πρόβαλλαν οι τομεάρχες, ο καθένας για τον τομέα ευθύνης του.

syriza220141
Θεοδώρα Τζάκρη

Στο νησί ήταν, επίσης, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου, Μανώλης Καπνισάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Μπάμπης Παπαδάκης, η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη (σύζυγος του πρόωρα χαμένου ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη), η οποία θα έχει ρόλο στην επικοινωνιακή προβολή της δουλειάς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ τον απολογισμό του τριημέρου έκαναν οι Σωκράτης Φάμελλος και Θεοδώρα Τζάκρη!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...