Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Κωνσταντίνος Μουτζούρης: Οι ομοφοβικές ατάκες για Κασσελάκη σε… φιλική συζήτηση από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

«Μουτζούρα» από Μουτζούρη

«Κουνίστρα» και «οπισθογεμή» βρίσκει τον Στέφανο Κασσελάκη ο περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ρίχνοντας λάδι σε ένα σκηνικό «χυδαίων δηλώσεων», τις οποίες όμως τροφοδότησε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Κασσελάκης πήγε στον Βόλο, έβρισε τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, εκείνος του ανταπάντησε με τον ίδιο σοκαριστικό τρόπο, και ύστερα έρχεται και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να συνεχίσει αυτήν τη δημόσια εκτροπή της γλώσσας!

moutzouris130241
Στέφανος Κασσελάκης

Πάντα το διακύβευμα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι σεξουαλικές προτιμήσεις του! Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, λοιπόν, στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Λέσβο και παρουσία φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», προκαλώντας τον ειρωνικό χλευασμό των παρευρισκομένων, που έδειξαν να επιδοκιμάζουν τις δηλώσεις του και να γελάνε δυνατά.

«Θα συνεργαστούμε και με τη Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός» είπε ο Μουτζούρης στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Τότε κάποιος από τους παρευρισκομένους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», κι ο περιφερειάρχης απάντησε: «Κουνίστρα είναι αυτός. Είναι λίγο οπισθογεμής».

Προσωπική στιγμή

Αυτή, όμως, ήταν μια προσωπική στιγμή με φίλους του, η οποία κακώς διέρρευσε στα media, ισχυρίζεται ο περιφερειάρχης. «Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

moutzouris13024
Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Οσοι με γνωρίζουν, ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη» ήταν η απάντηση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για το συγκεκριμένο συμβάν.

Από την άλλη, το Μαξίμου, που… δεν συμπαθεί και πολύ τον Μουτζούρη, βρήκε ευκαιρία να τον κατακεραυνώσει, χαρακτηρίζοντας «άθλιες και ομοφοβικές τις επιθέσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»! Η εκφορά του δημόσιου λόγου από τους πολιτικούς και η ευπρέπεια αυτής «έχουν πάει περίπατο» εδώ και καιρό. Πιπέρι στο στόμα και για τον Κασσελάκη, και για τον Μπέο, και για τον Μουτζούρη!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...