Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Κασσελάκης πήγε σε κουρείο και πήρε «ΣΥΡΙΖΑ» το μαλλί για να παρουσιαστεί σήμερα στη Θήβα

Του 'παν θα βάλεις το χακί...

«Τα πήρε ΣΥΡΙΖΑ» και βουρ για φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης, που παρουσιάζεται σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, για να υπηρετήσει την εικοσαήμερη θητεία του.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ακόμα και λίγα εικοσιτετράωρα πριν μπει στο στρατόπεδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έπαιζε» με τα social media και τα βιντεάκια του στο TikTok, άνετος και ωραίος, χωρίς κανένα άγχος και παρέα πάντοτε με το σκυλάκι του, τη Φάρλι.

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Στο κουρείο, με τη συνοδεία του τραγουδιού του Γιώργου Ζαμπέτα «είμαι φίνο φανταράκι», κούρεψε τα μαλλιά του λέγοντας στον κομμωτή «πάρ’ τα ΣΥΡΙΖΑ». καθότι αυτό απαιτεί το στρατιωτικό πρωτόκολλο, ξεσηκώνοντας τους χρήστες των social με τα σχόλιά του… Το τι του έσυραν οι χρήστες δεν λέγεται… Τον χαρακτήρισαν μέχρι και Ελβις Πρίσλεϊ, καθώς με το ίδιο κούρεμα και παρόμοια φωτογραφία εμφανίστηκε κάποτε και ο θρύλος του ροκ!

kasselakis150341

Το βίντεο του Κασσελάκη, κλείνει με τον ίδιο πάλι να λέει: «Εννοείται ότι η φράντζα πάει στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά, όπως και η καρδιά». Πάντως, μέχρι τις 5 το απόγευμα σήμερα θα πρέπει να έχει παρουσιαστεί στο στρατόπεδο, ενώ λίγο πριν θα κάνει επίσκεψη και θα μιλήσει στη Βοιωτία συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Yπερδραστήριος

Ηδη στη συγκεκριμένη μονάδα ετοιμάζονται για την υποδοχή του, καθώς πρώτη φορά πολιτικός αρχηγός παρουσιάζεται φαντάρος… Τις τελευταίες ώρες πριν ορκιστεί φανταράκι, όμως, ήταν υπερδραστήριος. Μίλησε σε πολιτικές συνάξεις συριζαίων, έδωσε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και ξεπροβόδισε και τον αγαπημένο του σύζυγο Τάιλερ Μακμπέθ, που πήρε τη Φάρλι κι έφυγε για τις ΗΠΑ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το εικοσαήμερο αυτό για να δει τους δικούς του ανθρώπους. Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε για Νέα Υόρκη, εκεί όπου το ζευγάρι έχει ένα από τα σπίτια του, και ύστερα θα επισκεφτεί τη μητέρα και τον αδελφό του στο Μαϊάμι.

kasselakis150343

Ο Στέφανος, μόνος του, χωρίς τον αγαπημένο του, και έτοιμος, θα παρουσιαστεί στη Θήβα, ήσυχος ότι έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις και στον Γιώργο Παπαδάκη, στον οποίο βρέθηκε σήμερα το πρωί, και μίλησε εκ νέου για τα αστακοκάραβα… και τις γαρίδες του! Με ύφος χαμογελαστό, αρκετό εκνευρισμό κάποιες φορές, ο οποίος εκφραζόταν από τις κινήσεις των χεριών και του σώματός του, υποστήριξε και στις δύο συνεντεύξεις που έδωσε σε Mega και ANT1 ότι δεν έχει πλέον καμία εκκρεμότητα με τις εταιρίες που είχε ως επιχειρηματίας στην Αμερική, αλλά είναι έτοιμος να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει πρόστιμο, εάν έχει κάνει λάθος.

kasselakis150342

Θέλησε δε να ξεκαθαρίσει στους πολίτες ότι -παρά τον πόλεμο που δέχεται από το Μέγαρο Μαξίμου- δεν είναι φοροφυγάς και δεν τον ενδιαφέρει το politically correct στιλ, αφού δεν ασπάζεται τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών. Οι επόμενες ώρες θα τον βρουν ντυμένο στο χακί, με τα δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία να ξεροσταλιάζουν έξω από τα κάγκελα του στρατοπέδου Πυροβολικού στη Θήβα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αληθινά να λείπει για 20 ημέρες συνολικά από το καθημερινό κους κους των media, που τροφοδοτεί ο ίδιος με το lifestyle του. Εκτός κι αν του επιτρέψουν να γυρίζει βίντεο στα στρατόπεδα με την εκπαίδευση, τα καψώνια, το ΚΨΜ και το… «τις ει» στις σκοπιές!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...