Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας...

Στην Επίδαυρο προσωπικότητες της τέχνης και της κοσμικής ζωής

Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι 15.000 θεατές...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Βρετανίδα ψυχοθεραπεύτρια υποστηρίζει ότι οι celebrities είναι εξαρτημένοι από την γκρίνια

Υπάρχει λόγος που πολλοί celebrities δεν είναι ποτέ ευτυχισμένοι,...

Η εντυπωσιακή χρωματική συμφωνία από βουλευτίνες και υπουργούς της κυβέρνησης

Τα... έβαψαν μπλε στο Προεδρικό

Από τη μία, έβαλε «φίμωτρο» στους βουλευτές που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομοφυλοφίλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, από την άλλη, έδωσε γραμμή για «μπλε στολή» στις γυναίκες της Ν.Δ.;

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό αναρωτιούνται, πρώτον, όσοι παρατηρούν την ομάδα του «όχι» να έχει κλειστεί στο καβούκι της και να αρνείται συνεντεύξεις και, δεύτερον, όσοι είδαν προχθές την εικόνα των υπουργών και των βουλευτών γυναικών να φτάνουν στο Προεδρικό, φορώντας το ίδιο χρώμα ρούχων στην πλειονότητά τους.

Το μπλε ρουά κυριάρχησε στην εκδήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την υποδοχή των συμμετεχόντων, στο πλαίσιο του «Women Political Leaders Summit (WPL) 2024», δηλαδή της συνόδου κορυφής του WPL, της κορυφαίας παγκόσμιας συγκέντρωσης γυναικών πολιτικών ηγετών, που φέτος γίνεται ήδη στην Αθήνα με τη συμμετοχή 270 γυναικών από 57 χώρες.

Η εν λόγω σύνοδος διοργανώνεται σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο και καλεί γυναίκες που κατέχουν πολιτικές θέσεις να ανακαλύψουν μέσα από τον διάλογο σε ένα παγκόσμιο φόρουμ τρόπους επίλυσης των σύγχρονων προκλήσεων, εμπνέοντάς τις ταυτόχρονα να διαδραματίσουν ακόμα έναν πιο ενεργό ρόλο στον πολιτικό στίβο. Σε αυτό το προεδρικό γκαλά, λοιπόν, υποδοχής αυτών των σπουδαίων γυναικών οι βουλευτίνες και οι υπουργοί της Ν.Δ. εμφανίστηκαν με το περίφημο και νεοδημοκρατικό χρώμα… μπλε ρουά! Το παρελθόν αυτής της απόχρωσης είναι βασιλικό, καθώς είναι το αγαπημένο των βασιλέων και των βασιλισσών ανά τον κόσμο.

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υφυπουργός Ανάπτυξης Αννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η Μαρία Κεφάλα, υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, βουλευτής Αχαΐας, και άλλες κύριες διάλεξαν το συγκεκριμένο χρώμα για το ντύσιμό τους. Φυσικά, το λεγόμενο και «λουλακί» χρώμα είναι η τάση της σεζόν στη γυναικεία μόδα, αλλά λίγη περισσότερη φαντασία στο στιλ καλό θα ήταν να υπήρχε, καθώς από τη μόδα το σωστό είναι να υιοθετούνται στοιχεία που ταιριάζουν στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας και όχι ό,τι «δειγματίζεται» στις βιτρίνες κάθε μπουτίκ.

Η επιλογή μιας απόχρωσης, επίσης, πιο σικ θα ήταν να μη φοριέται από πάνω μέχρι κάτω, αλλά να… σπάει και με ακόμη μία, ώστε να είναι πιο ευχάριστη στο μάτι! Γέμισε, λοιπόν, μπλε το Προεδρικό, τόσο πολύ που αρκετές σχολίαζαν με χιούμορ μεταξύ τους ότι δεν μπορεί παρά να είναι «γραμμή Μαξίμου»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...