Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Η εντυπωσιακή χρωματική συμφωνία από βουλευτίνες και υπουργούς της κυβέρνησης

Τα... έβαψαν μπλε στο Προεδρικό

Από τη μία, έβαλε «φίμωτρο» στους βουλευτές που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομοφυλοφίλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, από την άλλη, έδωσε γραμμή για «μπλε στολή» στις γυναίκες της Ν.Δ.;

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό αναρωτιούνται, πρώτον, όσοι παρατηρούν την ομάδα του «όχι» να έχει κλειστεί στο καβούκι της και να αρνείται συνεντεύξεις και, δεύτερον, όσοι είδαν προχθές την εικόνα των υπουργών και των βουλευτών γυναικών να φτάνουν στο Προεδρικό, φορώντας το ίδιο χρώμα ρούχων στην πλειονότητά τους.

Το μπλε ρουά κυριάρχησε στην εκδήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την υποδοχή των συμμετεχόντων, στο πλαίσιο του «Women Political Leaders Summit (WPL) 2024», δηλαδή της συνόδου κορυφής του WPL, της κορυφαίας παγκόσμιας συγκέντρωσης γυναικών πολιτικών ηγετών, που φέτος γίνεται ήδη στην Αθήνα με τη συμμετοχή 270 γυναικών από 57 χώρες.

Η εν λόγω σύνοδος διοργανώνεται σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο και καλεί γυναίκες που κατέχουν πολιτικές θέσεις να ανακαλύψουν μέσα από τον διάλογο σε ένα παγκόσμιο φόρουμ τρόπους επίλυσης των σύγχρονων προκλήσεων, εμπνέοντάς τις ταυτόχρονα να διαδραματίσουν ακόμα έναν πιο ενεργό ρόλο στον πολιτικό στίβο. Σε αυτό το προεδρικό γκαλά, λοιπόν, υποδοχής αυτών των σπουδαίων γυναικών οι βουλευτίνες και οι υπουργοί της Ν.Δ. εμφανίστηκαν με το περίφημο και νεοδημοκρατικό χρώμα… μπλε ρουά! Το παρελθόν αυτής της απόχρωσης είναι βασιλικό, καθώς είναι το αγαπημένο των βασιλέων και των βασιλισσών ανά τον κόσμο.

vouleutines21034

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υφυπουργός Ανάπτυξης Αννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η Μαρία Κεφάλα, υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, βουλευτής Αχαΐας, και άλλες κύριες διάλεξαν το συγκεκριμένο χρώμα για το ντύσιμό τους. Φυσικά, το λεγόμενο και «λουλακί» χρώμα είναι η τάση της σεζόν στη γυναικεία μόδα, αλλά λίγη περισσότερη φαντασία στο στιλ καλό θα ήταν να υπήρχε, καθώς από τη μόδα το σωστό είναι να υιοθετούνται στοιχεία που ταιριάζουν στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας και όχι ό,τι «δειγματίζεται» στις βιτρίνες κάθε μπουτίκ.

Η επιλογή μιας απόχρωσης, επίσης, πιο σικ θα ήταν να μη φοριέται από πάνω μέχρι κάτω, αλλά να… σπάει και με ακόμη μία, ώστε να είναι πιο ευχάριστη στο μάτι! Γέμισε, λοιπόν, μπλε το Προεδρικό, τόσο πολύ που αρκετές σχολίαζαν με χιούμορ μεταξύ τους ότι δεν μπορεί παρά να είναι «γραμμή Μαξίμου»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...