Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή

Να σου και ο Νάσος

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι έτοιμος να κατέβει υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας!

kasselakis11034

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ο γιος ενός εκ των μεγαλύτερων επιχειρηματιών της νυχτερινής Αθήνας, του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, εξέφρασε την επιθυμία στον Στέφανο Κασσελάκη να συμμετέχει στις ευρωεκλογές ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, με τον πρόεδρο του κόμματος να ζητά περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του ηθοποιού-επιχειρηματία και στη συνέχεια να του απαντά θετικά!

papargyropoulos030441

Και παρότι η οικογένειά του προέρχεται από τους κόλπους της Δεξιάς -κι αυτό είναι οξύμωρο-, ο Νάσος στρέφεται προς την Αριστερά! Για τον στενό οικογενειακό του κύκλο, η απόφαση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι σχετίζεται με τη μεγάλη περιπέτεια που αντιμετώπισε ο πατέρας του Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έχασε μία τεράστια περιουσία, την οποία απέκτησε με πολύ κόπο μέσα από χρόνια εργασίας και τις πετυχημένες παραγωγές στη νυχτερινή Αθήνα. Ολα τα παραπάνω φαίνεται ότι τον επηρέασαν και του δημιούργησαν κίνητρα ώστε να στραφεί εκεί που θα μπορούσε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

«Ελπίζουμε σε αλλαγή»

«Ο Στέφανος δίνει ανοίγματα σε νέους ανθρώπους να κάνουν πράγματα. Εάν δεν ήταν εκείνος, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να το κάνω. Πιστεύω στην εξέλιξη, πιστεύω σ’ αυτόν, δεν πάω καν για να βγω. Πάω να δώσω ένα στίγμα σε ανθρώπους σαν εμένα, που δεν ανήκουν σε πολιτικούς χρωματισμούς, που έχουν χάσει τα σπίτια τους, όπως εγώ, και ελπίζουν σε μια αλλαγή» λέει αποκλειστικά στην «Espresso» ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και συνεχίζει: «Πηγαίνω εκεί που πλέον δεν θα επωφελούνται οι λίγοι εις βάρος των πολλών και των αδυνάτων. Συνάμα, εάν οι παρούσες κατηγορίες για την κυβέρνηση, σχετικά με τα τελευταία φλέγοντα θέματα, είναι βάσιμες και αποδειχτούν αληθινές, τότε πράγματι υπάρχει κίνδυνος στη χώρα και πρέπει να έρθει άμεση αλλαγή. Οσο για το αν τα χρήματα αποτελούν το έναυσμα να ασχοληθώ για την Ευρωβουλή, θα σας πω ότι δεν έχω δει ποτέ με πόσα αμείβεται ένας ευρωβουλευτής. Είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω. Διαφορετικά δεν θα το έκανα και εύχομαι να επιλέξει ο κόσμος τον καταλληλότερο».

papargyropoulos030443

Σε ερώτησή μας όσον αφορά τη σχέση του με τον πατέρα του, μας απάντησε: «Ο πατέρας μου είναι 80 ετών και ξεσπιτώνεται από ένα σπίτι που έφτιαξε για τα παιδιά του. Υπήρξε πάντα εγκρατής, είναι ένας άνθρωπος που ήρθε από το χωριό του και δεν μιλάνε τα χρήματα γι’ αυτον. Δεν με απασχολεί καθόλου αν ο πατέρας προσέχει να μας αφήσει ένα σπίτι ή περιουσία! Εχουμε κληρονομήσει από εκείνον τη μεγαλύτερη προίκα του κόσμου. Μας έχει κληροδοτήσει το καθαρό του επίθετο και τα ήθη και τις αξίες».

papargyropoulos030442

Παράλληλα ζητά από τους ακολούθους του και φίλους του να τον στηρίξουν στις 14 Απριλίου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα δεν είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής, σήμερα είμαι υποψήφιος… Αν τα καταφέρουμε, θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω, γιατί με αυτά που βλέπω τελευταία νευριάζω και λυπάμαι». Το ωραίο όμως είναι πως και ο δεξιός πατέρας του είναι στο πλευρό του: «Ο Νάσος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Διαθέτει μόρφωση, έχει ζήσει στην Αμερική, μιλάει άψογα αγγλικά, έχει κοινωνικές ευαισθησίες και από παιδί μάχεται υπέρ των αδυνάτων. Θα βρίσκομαι δίπλα του σ’ αυτό που πιστεύει, με κάθε κόστος» λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην «Espresso».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...