Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στέφανος Κασσελάκης: Λίγο τσαρούχι, λίγη φουστανέλα, πολλή συγκίνηση και πολλές φωτογραφίες στην παρέλαση των ομογενών στη Νέα Υόρκη

Selfie... parade στο Μεγάλο Μήλο

«Μακάρι να βγείτε, μακάρι να φτιάξετε τη χώρα μας» φώναζαν οι ομογενείς στον Στέφανο Κασσελάκη, όταν μετά την παρέλαση θέλησε να βγάλει τις καθιερωμένες selfies με τους Ελληνοαμερικανούς που τον επευφημούσαν στο Μανχάταν. Ηταν η πρώτη φορά που ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέλασε «πρώτη μούρη» στην 5η Λεωφόρο, οπότε το χάρηκε ιδιαίτερα.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Το χάρηκαν επίσης και οι ωραίες Ελληνοαμερικανίδες, που διαγκωνίστηκαν για μια selfie μαζί του. Πήρε φωτιά το κατακόκκινο (ντυμένο) κινητό του! Πίσω του, διακριτικά, στεκόταν ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, που εμφανίστηκε στο τέλος της παρέλασης, εκεί όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σόου που αγαπά, με τις αγκαλιές και τις φωτογραφίες. Ο Τάιλερ έλειπε, όπως είναι φυσικό, καθώς υπάρχει πρωτόκολλο, από την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, στη Νέα Υόρκη, που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φορώντας την μπλε τιμητική κορδέλα του «διακεκριμένου καλεσμένου» στην εκδήλωση-τιμή στην Ελλάδα από τους ομογενείς των ΗΠΑ.

kasselakis16044
Πλημμύρισε τσολιάδες η 5η Λεωφόρος

Με τον Ελληνοαμερικανό δις πρωταθλητή του NFL με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, Γιώργο Καρλαύτη, να παρελαύνει ως μεγάλος τελετάρχης και με τον υπουργό Μεταφορών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αλέξη Βαφειάδη, το μπλοκ των επισήμων, εκτός από τον Κασσελάκη, περιελάμβανε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Πλακιωτάκη, τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού, Γιώργο Καλαντζή, και τους βουλευτές Φίλιππο Φόρτωμα (Ν.Δ.), Θεόφιλο Ξανθόπουλο (ΣΥΡΙΖΑ), Μιλένα Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ).

kasselakis160445
Ο Κασσελάκης με τον Γιώργο Καρλαύτη

Αγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς απέσπασε για μια ακόμη φορά το θερμό χειροκρότημα στην πλέον συγκινητική και δυνατή στιγμή της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο, φτάνοντας ως την εξέδρα των επισήμων, στην 68η Οδό, όπου έγιναν η ανάκρουση και η ερμηνεία του αμερικανικού και του ελληνικού εθνικού ύμνου.

kasselakis160442

Η παρουσία της Φιλαρμονικής της Κέρκυρας έδωσε επίσης περισσότερο ελληνικό χρώμα στις εκδηλώσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης, πάντως, ντυμένος με το κοστούμι του και τη γαλάζια του γραβάτα, το ίδιο και ο σύζυγός του Τάιλερ, στη βόλτα που έκαναν στην 5η Λεωφόρο έγιναν θερμά δεκτοί από τους Ελληνοαμερικανούς, που τους φωτογράφιζαν… δίχως αύριο!

kasselakis160441
Ο Κασσελάκης με το κατακόκκινο κινητό του

Ενας κασσελακικός με μπαμπά νεοδημοκράτη είναι ο Βασίλης Κασσελάκης, που βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Κρήτη, στην πρόσφατη διαδικασία για την ανάδειξη ευρωβουλευτών. Τον ξάδελφό του, Βασίλη, υποψήφιο στις προκριματικές εκλογές στα Χανιά, προωθεί δηλαδή για την Ευρωβουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο πατέρας τού εν λόγω και θείος του Κασσελάκη, Γιάννης Κασσελάκης, πρώτος ξάδελφος με τον πατέρα του, είναι γιατρός, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά. Ο γιος του, όμως, διάλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντε τώρα αυτοί οι δυο, πατέρας και γιος, να κυκλοφορήσουν μαζί στα Χανιά!

kasselakis160447

kasselakis160446

Το «Πιστεύω» στα αγγλικά!

Το είδαμε, αλλά και το ακούσαμε και αυτό! Το «Πιστεύω» στα αγγλικά ανέγνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, που βρέθηκε στη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, λίγο πριν από τη μεγάλη παρέλαση της 5ης Λεωφόρου.

kasselakis160444

«I believe in one God, the Father Almighty, Maker of Heaven and Earth and of all things visible and invisible. And in one Lord Jesus Christ» είπε ο Κασσελάκης, αλλάζοντας, αν και αγγλιστί, παγιωμένες παραδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που σχεδόν σύσσωμος δεν πιστεύει και πολύ στον Θεό! Ο Στέφανος, όμως, πιστεύει και το διατρανώνει. Του… ανταπάντησε στο αγγλικό «Πιστεύω» του ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που το ανέγνωσε στα ελληνικά.

kasselakis160443

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...