Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος της Ελληνικής Λύσης!

Κόλαση στο Κοινοβούλιο!

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή. Δύο βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια, έπαιξαν μπουνιές και «αλληλοστολίστηκαν», σε έναν πρωτοφανή καβγά που έβγαλε έντρομους από τα γραφεία τους τους υπαλλήλους και οδήγησε τον έναν στο Αυτόφωρο για κακούργημα και τον άλλον στο ιατρείο από τα χτυπήματα!

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Πρωταγωνιστές του απίστευτου επεισοδίου ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, πρώην «Σπαρτιάτης», και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος. Είναι η πρώτη φορά που η ελληνική Βουλή γίνεται αρένα, με βουλευτές να χτυπιούνται όπως οι ανεγκέφαλοι ταραξίες των δρόμων, καθώς ούτε και τα επεισόδια με τους Χρυσαυγίτες στο Κοινοβούλιο δεν είχαν φθάσει ποτέ σε τέτοιους ωμούς ξυλοδαρμούς…

vouli25044
Κωνσταντίνος Φλώρος

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Κωνσταντίνος Φλώρος εξήλθε από το Κοινοβούλιο στο περιστύλιο και ο Βασίλης Γραμμένος τού επιτέθηκε για τη μήνυση που είχε κάνει προς τον Κυριάκο Βελόπουλο ο πατέρας του Φλώρου για συκοφαντική δυσφήμηση. Εντός της Ολομέλειας συζητούνταν το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από τη μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που τον υβρίζουν. Ειδικότερα, ο Ευστάθιος Φλώρος, πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή, πρώην «Σπαρτιάτη», Κωνσταντίνου Φλώρου, έχει μηνύσει τον Κυριάκο Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ανοίκειους και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Ευστάθιος Φλώρος, πίσω από τον συγκεκριμένο λογαριασμό βρίσκεται ο Κυριάκος Βελόπουλος, κάτι, βέβαια, που αρνείται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

vouli250442
Βασίλης Γραμμένος

Στη διάρκεια, λοιπόν, αυτής της συζήτησης, βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις». Η λεκτική επίθεση, λοιπόν, συνεχίστηκε και από τους δύο και έφθασαν να πιαστούν στα χέρια και να χτυπιούνται αλύπητα. Αμέσως παρενέβη η φρουρά της Βουλής, τους χώρισε και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ανέβηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου για τις πρώτες βοήθειες, καθώς «τις έφαγε» άσχημα.

Υπήρξε μεγάλη ένταση στο περιστύλιο και οι υπάλληλοι έτρεχαν έντρομοι… «Ημουν εκτός εαυτού» υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας μετά το πρωτοφανές επεισόδιο, που διανθίστηκε με απίστευτα χυδαίες εκφράσεις και από τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Τα φραστικά σχόλια στην πορεία διέψευσε η Ελληνική Λύση, με ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας τα εξής: «…Διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του βουλευτή των “Σπαρτιατών” Κωνσταντίνου Φλώρου. Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι “καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον ως γραμμή υπεράσπισης».

vouli250441
Στιγμιότυπο από το άγριο επεισόδιο

Ο πρόεδρος της Βουλής, εν εξάλλω από αυτές τις συμπεριφορές, απέβαλε για 15 ημέρες από το Κοινοβούλιο τον Κωνσταντίνο Φλώρο. «Δυστυχώς, ο Κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά. Νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε στοιχειωδώς σε ανθρώπους, μέσω του Κανονισμού. Τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 ημέρες από τις διαδικασίες. Προφανώς και θα υπάρξει διαδικασία άρσης της ασυλίας, θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Η φρουρά οδήγησε τον Φλώρο στη ΓΑΔΑ για αυτόφωρο κακούργημα, αφού ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...