Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

«Ως γιος θεωρώ ότι έπραξα σωστά»

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα αντιμετώπιζε με μεγαλύτερη ψυχραιμία, έκανε χθες λόγο κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση, εντός Βουλής, σε βάρος του συναδέλφου του από την Ελληνική Λύση Βασίλη Γραμμένου.

vouli250441
Στιγμιότυπο από το άγριο επεισόδιο

Ο κατηγορούμενος βουλευτής, αμέσως μετά τη χθεσινή απολογία του στην ανακρίτρια, αποχώρησε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ελεύθερος, χωρίς χειροπέδες στα χέρια, με μόνο όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον συνάδελφό του. Η απολογία του Κ. Φλώρου στην ανακρίτρια ήταν σχετικά σύντομη, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο για να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής του οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος, Κατερίνα Μονογυιού και ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Διονύσιος Βαλτογιάννης.

grammenos26044
Βασίλης Γραμμένος

Ο κατηγορούμενος πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» κατέθεσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα υποστηρίζοντας ότι πρώτος τον προκάλεσε ο Βασίλης Γραμμένος. «Απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου αποκαλώντας με σκουπίδι και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα “Αντε, ρε, μη μιλάς εσύ…” κι εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξει: “Γ@μώ τη μανούλα σου”. Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: “Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@μήσω, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι π@λιόπουστ@”. Προφανώς έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παριστάμενου μάρτυρα αστυνομικού κ. Παπαευαγγέλου Παναγιώτη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ. Φλώρος στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, αρνούμενος μάλιστα ότι γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του.

Δίνοντας στη συνέχεια τη δική του εκδοχή για το τι έγινε εκτός της κοινοβουλευτικής αίθουσας, ο κατηγορούμενος βουλευτής αναφέρει στο υπόμνημα που υπέβαλε στη δικαστική λειτουργό: «Αμφότεροι, πάντοτε κατά τον μάρτυρα αστυνομικό, προσπαθούσαμε να απωθήσουμε ο ένας τον άλλον, ενώ αναφέρει ότι η μόνη δική μου ενέργεια ήταν να προσπαθήσω να πιάσω τον κ. Γραμμένο στο ύψος της μύτης, με τον ίδιο να πέφτει κάτω τελικά. Επομένως ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο, όπως αναληθώς αναφέρει στην κατάθεσή του, ουδέποτε τον γρονθοκόπησα όπως ψευδώς διαδίδεται, ουδέποτε έλαβε χώρα κάτι περαιτέρω από τα ανωτέρω».

floros26044
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος χθες έξω από την Ευελπίδων

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας χαρακτήρισε το επεισόδιο «ατυχές», υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ το εν λόγω περιστατικό ατυχές σε κάθε περίπτωση και, αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα είχα λειτουργήσει με ψυχραιμία. Πλην όμως, όπως και κατά την αυθόρμητη απολογία μου τόνισα, πρόκειται ουσιαστικά για μία προσωπική διένεξη, κατόπιν σκαιότατης υβριστικής συμπεριφοράς του συναδέλφου μου κ. Γραμμένου σε βάρος της μητρός μου αλλά και εμού, χωρίς το παραμικρό πολιτικό υπόβαθρο ή σκοπιμότητα και χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να έχω πρόθεση να τον εμποδίσω να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Σε δήλωσή του ο Κ. Φλώρος, αποχωρώντας ελεύθερος από τα δικαστήρια μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Ως γιος εκείνη τη στιγμή ορμώμενος και από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Ελληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Ελληνα βουλευτή, για τους χώρους του Κοινοβουλίου. Δεν αποτελεί και παράδειγμα για Ελληνα βουλευτή».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...