Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025

Ο άντρας μυστήριο στη ζωή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε δημόσια πως «υπάρχει προσωπική ζωή», δίχως όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο έχει σχέση.

Η απάντηση του Πλούταρχου στα αρνητικά σχόλια για τη συναυλία του Καρρά

Για τη συναυλία αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, αλλά και...

Πένθος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Έχασε τον κολλητό του φίλο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο κολλητός φίλος του διαδόχου του...

Ο Αλβανός σουβλατζής και ο ρουφιάνος «Πεπίτο» – Η δράση συμμορίας εκτός...

Ενας Αλβανός σουβλατζής - ψήστης στο Μπραχάμι έπαιζε με...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

Σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε χθες και… σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης, με τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Αρη Σπηλιωτόπουλο να εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ!

Εχοντας περάσει τέσσερα χρόνια από την ανοιχτή στήριξη στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Σπηλιωτόπουλος, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί μέχρι και για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, αναλαμβάνει πλέον κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου!

Εχοντας αφήσει την ενεργή πολιτική σκηνή για μια δεκαετία (θυμίζουμε ότι το 2014 στις τότε αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων), τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος, με τον ίδιο να είναι σύμβουλος του γιου της Κατερίνας Παπακώστα Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο άλλοτε βουλευτής της Ν.Δ., εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και Παιδείας και Θρησκευμάτων άλλαξε level στην επαγγελματική του ενασχόληση, καθώς θα είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει το δημόσιο image του Στέφανου Κασσελάκη, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας καλύτερης εικόνας του και ενός επικοινωνιακού λόγου που θα έχει γκελ στην κοινωνία!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρης Σπηλιωτόπουλος θα δώσει τα επικοινωνιακά του φώτα σε πολιτικό σχηματισμό, μια και το 1992 άμα τη επιστροφή του από το Λονδίνο, όπου έκανε στο πανεπιστήμιο Σίτι διπλό μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, είχε ενταχθεί έπειτα από πρόταση του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη, τότε συνεργάτη του αείμνηστου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Εβερτ, στη γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Ιδεολογίας της Ρηγίλλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περίεργα «τρίγωνα» στη δίκη Φιλιππίδη – Ο πρώην συνήγορος Θέμης Σοφός και η σχέση με την εφέτη

Επεισοδιακή ήταν (και) η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό...

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Παναγιώταρου με τον νεαρό Αλέξανδρο Λυκούδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ερωτευμένη με τον νεαρό Αλέξανδρο...

«Έχω πει στα παιδιά μου να μην στεναχωρηθούν όταν πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει.

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

«Τσακώσαμε» γνωστό ζευγάρι να νυχτοπερπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου

«Μες της Μυκόνου τα στενά μοιράζεις χάδια και φιλιά», που λέει και ένα γνωστό τραγούδι. Ποιο ζευγάρι εντοπίσαμε να βολτάρει χεράκι χεράκι στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων;

Εξομολόγηση Υρώς Λούπη: «Με τον Σωτήρη είμαστε σε απόσταση»

Η Υρώ Λούπη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση και στην απόσταση ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα.

Αυτός είναι ο 28χρονος γιου του Στάθη Αγγελόπουλου – Στα δικαστήρια στις 27 Ιουνίου

Πρόσφατα ο Στάθης Αγγελόπουλος με την πρώην σύζυγό του,...
spot_img
spot_img