Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Τζένη Διαγούπη: «Ήμουν μάρτυρας στον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου»

Η Τζένη Διαγούπη, η πανούργα ηγουμένη Κατσάμπα στη σειρά...

Ο Αύγουστος στον «Άγιο Δημήτριο» που «καίει» τη Ζαχαράκη

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το κρατικό κέντρο αποκατάστασης και...

«The Most Wonderful Time Of The Year» με τον Γιώργο Περρή στο...

Μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, η γιορτινή ατζέντα...

Πυρά από τη Λατινοπούλου: «Η Σκορδά είπε κλείστε τα social media της προέδρου της Φωνής Λογικής»

Τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας, που κάποιοι κάνουν πως δεν υπάρχει, καταδίκασε χθες με δηλώσεις της η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Ορισμένοι προσπαθούν να φιμώσουν κάθε αντίθετη άποψη, κι ας λένε το αντίθετο» λέει οργισμένη η πρόεδρος σε βίντεό της στο Instagram, στο οποίο αναφέρετε στα προεκλογικά της σποτ που κόπηκαν και από το Οpen αλλά και από την ΕΡΤ.

«Το βίντεο της Φωνής Λογικής, από την εμφάνισή μου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, όπου αναρωτιέμαι σε συζήτηση για δύο ομοφυλόφιλους άντρες… ποιος από τους δύο γέννησε, λανσάρεται με τη σήμανση ως βίντεο που περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και βίαιες εικόνες… Ποια εικόνα υπάρχει εκτός από τη δική μου; Θα μας τρελάνουν; Και η ΕΡΤ έκοψε το προεκλογικό μας σποτ, με το σκεπτικό ότι προβάλλαμε πλάνα από τη Eurovision. Γιατί εμείς δεν την πληρώνουμε τη Eurovision; Γιατί απαγορεύεται να παίξουμε εικόνες που εμείς πληρώνουμε; Εάν αυτό δεν είναι φασισμός, πείτε μου εσείς τι είναι» αναρωτιέται η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που αποκαλύπτει ότι μέχρι και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Fay’s Time» στον Σκάι Φαίη Σκορδά έφτασε να ζητήσει δημόσια να κλείσουν τα social media της προέδρου της Φωνής Λογικής.

skorda26024

Την εξοργιστική αυτή αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην εκπομπή της Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης, όπου ήταν καλεσμένη, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Συνάδελφός σου πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια: κλείστε της τα social media και έδωσε εντολή. Εχω και το βίντεο. Η κυρία Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, δημοκρατικά πάντα, κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.



Πλήθος κόσμου με «Φωνή Λογικής» στον Άλιμο!

Βούλιαξε η παραλία Αλίμου από τους πολίτες που πήγαν να ακούσουν από κοντά την έκπληξη των ευρωεκλογών 2024, που ακούει στο όνομα Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η κεντρική αθηναϊκή ομιλία της προέδρου της Φωνής Λογικής έγινε στο Μπλε στον Αλιμο, όπου η Αφροδίτη, απαστράπτουσα, υποδέχτηκε δεκάδες ψηφοφόρους και φαν του κόμματός της, που θέλησαν να την ακούσουν και να γνωρίσουν από κοντά την ίδια και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της.

latinopoulou3

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, φορώντας ένα κλασικό σύνολο, κοστούμι δηλαδή, ανέβηκε στο βήμα και με παρουσία σταρ μίλησε για πολιτική, έκανε χιούμορ, είχε επαφή με τον κόσμο από κάτω και τα συνθήματά τους, ενώ παρουσίασε κι έναν προς έναν τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου της, που προέρχονται από όλους τους χώρους των επαγγελμάτων και της κοινωνίας. Μεταξύ αυτών είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου, πρώην βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τους ΑΝ.ΕΛ., που -ως γνωστόν- παραιτήθηκε από τη βουλευτική της έδρα λόγω της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρώην πρόεδρος της τοπικής Ωραιοκάστρου της Ν.Δ. Ηλίας Ζιακούλης, το μοντέλο και σύμβουλος ψυχικής υγείας Εύη Χειλά, η ηθοποιός Αντιγόνη Γλύκου, ο συγγραφέας Μάριος Δημόπουλος, η δικηγόρος Βασιλική Νταβλούρου και πολλοί άλλοι άξιοι πολίτες.

«Θα εκλέξουμε σίγουρα έναν ευρωβουλευτή, ελπίζω να βγω πρώτη στη σταυροδοσία, γιατί φέτος και ο επικεφαλής χρειάζεται σταυρό, μπορεί όμως να εκλέξουμε και δεύτερο. Στο Ευρωκοινοβούλιο θα ξεκινήσω διατρανώνοντας πως είναι καιρός να σταματήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε όλα τα κακώς κείμενα της Ε.Ε. Θα βάλουμε stop στη λαθρομετανάστευση, στη λαίλαπα της woke ατζέντας, θα πολεμήσουμε τον άκρατο και άκριτο δικαιωματισμό, και πάνω απ’ όλα θα φωνάξουμε πως η Ελλάδα είναι εδώ και τα σύνορά της είναι σύνορα της Ευρώπης, κάτι που, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια οι ευρωβουλευτές μας δείχνουν να το έχουνε ξεχάσει» είπε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής. Μάλιστα, στο τέλος της εκδήλωσης, ακολουθώντας τις επιταγές της ηλικίας της, έφτιαξε βιντεάκι για τα social media κι έβγαλε και selfies με όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. «Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη βραδιά που μου χαρίσατε. Σήμερα η Αθήνα έστειλε μήνυμα!

Στις 9 Ιουνίου η Φωνή Λογικής θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη» είπε η Αφροδίτη, κλείνοντας την ομιλία της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...