Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Στις Βρυξέλλες με την ευχή του παπα-Βλάσση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της και ό,τι πιο πολύτιμο έχει η ίδια, κατά δήλωσή της. Ο λόγος για τον παπα-Βλάσση, τον λατρεμένο παππού, της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που της έδωσε και δημόσια τις ευχές του για «καλή επιτυχία»!

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο συνταξιούχος πια ιερέας, που ζει με την παπαδιά του, την Ελένη, γιαγιά της Αφροδίτης, στα ακριτικά Βρυσικά του Εβρου, πιστεύει ότι η πρόεδρος της Φωνής Λογικής όχι μόνο θα μπει στην Ευρωβουλή, αλλά το κόμμα της θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Η πρόεδρος και υποψήφια ευρωβουλευτής μάς σύστησε χθες σε βίντεο στα social media τον υπέργηρο παππού της, ζητώντας την ευχή του για τις ευρωεκλογές: «Παππού, όλοι με ρωτούν: Είσαι η εγγονή του παπα-Βλάσση; Θέλω την ευχή σου, κι εγώ υπόσχομαι πως ό,τι μου μάθατε θα τα τηρήσω» λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ποζάροντας αγκαλιά με τον παππού της. Κι ο γλυκύτατος ιερέας τής απαντά: «Να είσαι καλά, παιδί μου. Να έχεις την ευλογία του Κυρίου και καλή μας επιτυχία».

Περήφανη εγγονή

«Ο,τι πολυτιμότερο έχω σε αυτές τις εκλογές είναι η αγάπη και η ευχή του παππού μου, του παπα-Βλάσση» συμπληρώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, για την επιτυχία της οποίας «τρέχει» και ο παππούς της. Κάνει προεκλογική εκστρατεία, όπως και όπου μπορεί, παρά τα χρόνια του.

«Ως περήφανη εγγονή του παπα-Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Εβρου είμαι και βαθιά ένθεη. Εχω και πνευματικό, τον οποίο συμβουλεύομαι όταν βρίσκω λίγο χρόνο. Ως άνθρωπος του Θεού, δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν, πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη θρησκεία μου και τα πιστεύω μου, όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί ισλαμιστές. Είμαι περήφανη χριστιανή ορθόδοξη, αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου. Απαγορεύω να με φωτογραφίζουν μέσα σε οποιαδήποτε εκκλησία, απαγορεύω να χρησιμοποιώ την πίστη μου ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων. Είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση» έλεγε στην «Espresso» πριν από δύο εβδομάδες η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, που μεγάλωσε με τις αξίες, θρησκευτικές και κοινωνικές, που της μεταλαμπάδευσε ο παππούς της.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο μικρότερα αδέρφια της Αφροδίτης έχει πάρει το όνομα του «σοφού παππού τους». Είναι ο Βλάσσης και ο Τίμος τα αδέρφια της προέδρου της Φωνής Λογικής, οι επίσης δυο λατρεμένοι άνθρωποι στη ζωή της.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πολιτικό – Συγκίνηση στην κηδεία του

Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό πολιτικό – Συγκίνηση στην κηδεία του

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κόμμα μου δεν μακιγιάρει τα προβλήματα»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Το κόμμα μου δεν μακιγιάρει τα προβλήματα»

Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Πέθανε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Έξοδος με την εντυπωσιακή του κόρη

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Έξοδος με την εντυπωσιακή του κόρη

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μετά από πτώση από το αμαξίδιό του

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μετά από πτώση από το αμαξίδιό του

Ρουά ματ από Δούκα!

Ρουά ματ από Δούκα!