Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

6.000 αποβολές για τα κινητά!

Η αποβολή πάει... σύννεφο για τους μαθητές που δεν...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Στις Βρυξέλλες με την ευχή του παπα-Βλάσση

Ο πιο φανατικός θαυμαστής της είναι ο λατρεμένος παππούς της

Είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της και ό,τι πιο πολύτιμο έχει η ίδια, κατά δήλωσή της. Ο λόγος για τον παπα-Βλάσση, τον λατρεμένο παππού, της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που της έδωσε και δημόσια τις ευχές του για «καλή επιτυχία»!

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο συνταξιούχος πια ιερέας, που ζει με την παπαδιά του, την Ελένη, γιαγιά της Αφροδίτης, στα ακριτικά Βρυσικά του Εβρου, πιστεύει ότι η πρόεδρος της Φωνής Λογικής όχι μόνο θα μπει στην Ευρωβουλή, αλλά το κόμμα της θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Η πρόεδρος και υποψήφια ευρωβουλευτής μάς σύστησε χθες σε βίντεο στα social media τον υπέργηρο παππού της, ζητώντας την ευχή του για τις ευρωεκλογές: «Παππού, όλοι με ρωτούν: Είσαι η εγγονή του παπα-Βλάσση; Θέλω την ευχή σου, κι εγώ υπόσχομαι πως ό,τι μου μάθατε θα τα τηρήσω» λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ποζάροντας αγκαλιά με τον παππού της. Κι ο γλυκύτατος ιερέας τής απαντά: «Να είσαι καλά, παιδί μου. Να έχεις την ευλογία του Κυρίου και καλή μας επιτυχία».

latinopoulou07641

Περήφανη εγγονή

«Ο,τι πολυτιμότερο έχω σε αυτές τις εκλογές είναι η αγάπη και η ευχή του παππού μου, του παπα-Βλάσση» συμπληρώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, για την επιτυχία της οποίας «τρέχει» και ο παππούς της. Κάνει προεκλογική εκστρατεία, όπως και όπου μπορεί, παρά τα χρόνια του.

«Ως περήφανη εγγονή του παπα-Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Εβρου είμαι και βαθιά ένθεη. Εχω και πνευματικό, τον οποίο συμβουλεύομαι όταν βρίσκω λίγο χρόνο. Ως άνθρωπος του Θεού, δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν, πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη θρησκεία μου και τα πιστεύω μου, όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί ισλαμιστές. Είμαι περήφανη χριστιανή ορθόδοξη, αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου. Απαγορεύω να με φωτογραφίζουν μέσα σε οποιαδήποτε εκκλησία, απαγορεύω να χρησιμοποιώ την πίστη μου ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων. Είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση» έλεγε στην «Espresso» πριν από δύο εβδομάδες η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, που μεγάλωσε με τις αξίες, θρησκευτικές και κοινωνικές, που της μεταλαμπάδευσε ο παππούς της.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο μικρότερα αδέρφια της Αφροδίτης έχει πάρει το όνομα του «σοφού παππού τους». Είναι ο Βλάσσης και ο Τίμος τα αδέρφια της προέδρου της Φωνής Λογικής, οι επίσης δυο λατρεμένοι άνθρωποι στη ζωή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...