Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Ελεονώρα Μελέτη: Φλοράλ «πρωτάκι» στο Μέγαρο Μαξίμου

Η αμηχανία της Μελέτη στη χθεσινή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους νέους ευρωβουλευτές της Ν.Δ.

Φόρεσε το πολύχρωμο, λουλουδάτο, γαλαζοπράσινο φόρεμά της και τα μπεζ καλοκαιρινά πέδιλά της η Ελεονώρα Μελέτη και βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ως ευρωβουλευτής πλέον, αλλά και «πρωτάκι» σε όλα!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αμήχανη μπροστά στα φωτογραφικά ενσταντανέ, κάθισε δίπλα στον συνάδελφό της, δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, κοίταζε γύρω γύρω διερευνητικά το νέο πολιτικό της περιβάλλον, και άκουσε προσεκτικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει συμβουλές και να κάνει παραινέσεις.

meleti1264
Δίπλα στον Γιώργο Αυτιά

Μελέτη και Αυτιάς, άλλωστε, γνωρίζονται πολύ καλά από την εποχή που και οι δύο εργάζονταν στον ΑΝΤ1, άρα ο ένας αισθάνεται πιο άνετα πλάι στον άλλον. Κυρίως η δημοσιογράφος, που μέχρι την εκλογή της δεν είχε καμιά σχέση με την πολιτική.

Ηταν η πρώτη συνάντηση, λοιπόν, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επτά νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές της Ν.Δ., που έγινε σε μάλλον χαμηλής αισιοδοξίας κλίμα, όπως εύγλωττα αποδεικνύουν οι φωτογραφίες. Τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν χθες το πρωί η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Μανώλης Κεφαλλογιάννης και ο Δημήτρης Τσιόδρας. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Φρέντης Μπελέρης συμμετείχαν εξ αποστάσεως. Γεγονός είναι ότι κανένας τους δεν εμφανίζεται να χαμογελά, ούτε καν να μειδιά, καθώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έφερε κατήφεια και προβλήματα στη Ν.Δ. Εάν, μάλιστα, δεν υπήρχε και η «πολύχρωμη παρουσιάστρια», που έδωσε ένα κάποιο χρώμα, η φωτογραφία τους θα ήταν σχεδόν θλιβερή!

Η πρώτη επίσημη, πάντως, της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη, της δεύτερης μετά την πολύπειρη Ελίζα Βόζεμπεργκ, γυναίκας ευρωβουλευτού της Ν.Δ., ήταν μάλλον διερευνητική και ολίγον αμήχανη! «Η προεκλογική περίοδος ήταν πρωτόγνωρη για εμένα. Η εκπομπή ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Οπότε ενδεχομένως εκμεταλλεύτηκα τον χρόνο που μου δόθηκε μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής. Εμαθα ότι έχω δύναμη, υπομονή και τεράστια αντοχή. Είμαι χαρούμενη για αυτό, δεν με πτοεί τίποτα.

meleti12642
Η Ελεονώρα Μελέτη

Η κόρη μου δεν έχει καταλάβει και πολλά. Η στήριξη των συναδέλφων μου ήταν πάρα πολύ συγκινητική» ανέφερε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη, που ενώ «προσέφερε» περί τις 173.000 ψήφους, ποσοστό υψηλότατο, εντούτοις οι πολίτες δεν υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θετικά την εκλογή μιας τηλεοπτικής περσόνας.

Πολλοί αντιτίθενται και σχολιάζουν το γεγονός ότι οι πρώτοι -βλέπε Αυτιάς και Μελέτη- εξελέγησαν ως τηλεοπτικά προβεβλημένα πρόσωπα και τίποτε άλλο. Οπως και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη, που χθες ήταν μια πράσινη όαση στο κατηφές και γκρίζο κυβερνητικό σκηνικό, ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες, σε μια θέση περιζήτητη και… αποδοτική. «Ξίδι» οι υπόλοιποι, θα σκέφτεται η Ελεονώρα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...