Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025

Ειρήνη Μουρτζούκου: Παναγιωτάκης και το… άγνωστο μωρό

Τον δρόμο για τις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να...

Ζουγανέλη: «Εψαχνα να βρω τρόπο να πάω παρακάτω»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και...

«Τρελό» Ι.Χ. στο Κολωνάκι

Η άγνοια χειρισμού του πολυτελούς SUV ήταν η αιτία...

«Πήγα στο “Survivor” γιατί η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αμάξι»

Στη συμμετοχή του στο «Survivor» και στις οικονομικές δυσκολίες...

Έτοιμος για τα… οικογενειακά βάρη ο Τάιλερ

Η... προετοιμασία του Τάιλερ Μακμπέθ για να είναι σε φόρμα για τον γάμο με τον Κασσελάκη και το τριήμερο πάρτι

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να… ενωθούν «εις σάρκα μίαν» -και επί ελληνικού εδάφους- ο Στέφανος Κασσελάκης και ο εκλεκτός της καρδιάς του Τάιλερ Μάκμπεθ! Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τις… μαραθώνιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Σκινέ Χανίων, βρήκε χρόνο να γυμναστεί!

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική του κατάσταση, αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να είναι σε άψογη φόρμα για το γαμήλιο πάρτι που θα διαρκέσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Με story που ανάρτησε στο Instagram ο προπονητής σωματικής διάπλασης Θάνος Αντωνιάδης, το οποίο συνόδευσε με το μήνυμα «1 week! Let’s go!» αποκάλυψε τη σκληρή προετοιμασία που έκανε όλες τις προηγούμενες ημέρες ο… νεόνυμφος.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από αναρτήσεις personal trainers που δείχνουν τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον σύζυγό του να γυμνάζονται. Η πρώτη, που δείχνει τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει plank, ήταν στα stories του γυμναστή Θάνου Αντωνιάδη, ενώ η δεύτερη τραβήχτηκε στη Μύκονο από τον personal trainer Μάνο Βροντζάκη. Υπενθυμίζεται πως ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ τελέστηκε στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου 2023. Τώρα το ζευγάρι σχεδιάζει γαμήλια τελετή και στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στα Χανιά, μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο που έχει ήδη δημοσιευτεί, ο Κασσελάκης και ο Μάκμπεθ καλούν τους φίλους και τους συγγενείς τους να τους τιμήσουν με την παρουσία τους από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου. Στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!»

Στο τετραήμερο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης θα υποδεχθεί περίπου 150 καλεσμένους, συγγενείς και φίλους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα ένα γαμήλιο πάρτι στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...

Η επανασύνδεση καλά κρατεί! Το ζευγάρι με το γιο του κάνουν διακοπές στη Μεσσηνία

Το γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του και όπως όλα δείχνε πολύ καλά έκανε.

Αλλαγή σελίδας για τη «Super Κατερίνα»

Κρίσιμες αλλαγές για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον...

Ερωτευμένη η Mαριάννα Κιμούλη

Ερωτευμένη -σύμφωνα και με παλαιότερες δηλώσεις της- είναι η...

Αποφοίτησαν οι κόρες γνωστού ζευγαριού της σόουμπιζ

Οι δύο όμορφες κοπέλες της φωτογραφίες αποφοίτησαν και η...

Πάνος Σολωμός: Οι ταινίες με τον Ψάλτη, η φυλακή, ο χαμός της κόρης και η ζωή του σήμερα

Ο Πάνος Σολωμός που μας «συστήθηκε» μέσα τις βιντεοταινίες σήμερα έχει αλλάξει ζωή και μίλησε σε συνέντευξή του για όλα.
spot_img
spot_img