Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, και είναι η πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά που ένας αρχηγός κόμματος στρέφεται νομικά εναντίον άλλου.

H ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου και πρόεδρος της Φωνής Λογικής θεωρεί ότι έχει τους λόγους της για να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς πιστεύει ότι αυτός κρύβεται πίσω από το μπαράζ επιθέσεων που δέχεται ακόμα και για την προσωπική της ζωή. Θεωρεί δηλαδή ότι αυτός είναι ο «εγκέφαλος» μίας προσπάθειας πολιτικής εξόντωσής της μέσω συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος της.

Σκληρή επίθεση, λοιπόν, στον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις καταγγελίες του. «Το ψέμα, η “λάσπη” και η χυδαία συκοφαντική δυσφήμηση περί δήθεν σχέσης μου με ολιγάρχη της ενέργειας, που ξεκίνησε και αναπαράγει ο κ. Βελόπουλος και τα “παπαγαλάκια” του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες. Τον λόγο πλέον έχει η μόνη αρμόδια Αρχή: Η ελληνική Δικαιοσύνη. Ελπίζω μόνο να μην προσπαθήσει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία του» ήταν οι δημόσιες δηλώσεις της πρόεδρου της Φωνής Λογικής, ξεκαθαρίζοντας με άλλα λόγια ότι δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί της», ιδιαίτερα για ζητήματα της ιδιωτικής ζωής της.

Να θυμίσουμε ότι δημοσίευμα εφημερίδας, η οποία διάκειται φιλικά στην Ελληνική Λύση, υπονόησε δήθεν σχέσεις της με οικονομικό παράγοντα της χώρας. Προφανώς η αύξηση των ποσοστών του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, την οποία καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ανησυχεί και αγχώνει τον Κυριάκο Βελόπουλο, λέει με ένα στόμα το περιβάλλον της Λατινοπούλου.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Για φαγητό στον Τάκο

Για φαγητό στον Τάκο

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο «καύσωνας» με τους Τούρκους το 2020, ο Τραμπ και το σκληρό ροκ εκτός πολιτικής

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ο «καύσωνας» με τους Τούρκους το 2020, ο Τραμπ και το σκληρό ροκ εκτός πολιτικής

Βραβείο «Φάνη Πετραλιά»

Βραβείο «Φάνη Πετραλιά»

Με στίχους του Κηλαηδόνη η ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Με στίχους του Κηλαηδόνη η ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Του Βοτανικού ο μάγκας

Του Βοτανικού ο μάγκας

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers