Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Με λαμπερή εμφάνιση στα γενέθλιά της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με μια κατακόκκινη τούρτα σε σχήμα τριαντάφυλλου και γύρω γύρω τα πενήντα κεράκια γιόρτασε η Όλγα Κεφαλογιάννη τα γενέθλιά της στο surprise party που οργάνωσαν οι δύο αδελφές της, Δανάη και Χριστίνα, προχθές το βράδυ, στην Αίγλη του Ζαππείου.

Η ανανεωμένη Αίγλη είχε στολιστεί με ανοιξιάτικα λουλούδια και δεκάδες τριαντάφυλλα, αφού το θέμα του πάρτι ήταν «Time to Blossom» (ώρα να ανθίσουμε). Αρκετά συμβολικό, αφού η Ολγα όπως και η εποχή γύρω της βρίσκονται σε περίοδο άνθησης!

Η υπουργός με τις δύο αδελφές της
  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Στην υποδοχή ήταν τα διδυμάκια της υπουργού, η Ελενίτσα και ο Μάκης Μάτσας, που χόρευαν και χαμογελούσαν στους καλεσμένους της μαμάς τους… Μεταξύ των καλεσμένων ήταν σχεδόν όλος ο συγγενικός κύκλος της από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η νεόνυμφη ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον πρίγκιπα Νικόλαο, αλλά και ο πρίγκιπας Παύλος. Εκεί και η Νατάσα Παζαΐτη με τα δύο της παιδιά, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, η Αγάπη Πολίτη, η Ελενα Ράπτη με τον σύζυγό της Γιάννη Μπρατάκο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ, η Κλέλια Χατζηιωάννου, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρέρ, η Ντόρα Πάλλη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Σιούτο κ.ά.

Η Νατάσα Παζαΐτη με την κόρη της Αλίκη

Η υπ. Τουρισμού γύρισε σελίδα στη ζωή της και αυτό θέλησε φέτος να το γιορτάσει θεαματικά, καθώς μάλιστα περνάει και το κατώφλι των πενήντα χρόνων της. «Το διαζύγιο είναι μια διαδικασία δύσκολη, επώδυνη, αλλά και απελευθερωτική όταν γίνεται με σεβασμό στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς. Δεν είναι αποτυχία – είναι υπενθύμιση ότι όλοι αξίζουμε να ζούμε με αλήθεια. Για εμένα, η προτεραιότητα ήταν και είναι τα παιδιά μου. Η προστασία τους, η σταθερότητά τους, η ηρεμία τους, η αγάπη τους. Είμαι καλά, όχι επειδή όλα είναι εύκολα, αλλά επειδή τα αντιμετωπίζω με επίγνωση και εντιμότητα» δήλωνε προ ημερών στην «Espresso» η ίδια.

Νικόλαος Ντε Γκρες και χρυσή Βαρδινογιάννη
Παύλος Ντε Γκρες και Ολγα

Ντόρα Πάλλη & Κλέλια Χατζηιωάννου
Αγάπη Πολίτη
Η Αλεξία Αντσακλή – Βαρδινογιάννη

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Κυριάκος Πιερρακάκης: Γάμος σαν παραμύθι με κουμπάρο  τον «Mister Eurogroup»

Κυριάκος Πιερρακάκης: Γάμος σαν παραμύθι με κουμπάρο τον «Mister Eurogroup»

Ζωή Ράπτη: «Αν υλοποιήσουμε όσα έχουμε δεσμευτεί, θα διεκδικήσουμε ξανά την αυτοδυναμία»

Ζωή Ράπτη: «Αν υλοποιήσουμε όσα έχουμε δεσμευτεί, θα διεκδικήσουμε ξανά την αυτοδυναμία»

Σπύρος Χαλβατζής: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ - Η αντιδικτατορική δράση, οι εξορίες και η πολιτική διαδρομή

Σπύρος Χαλβατζής: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ - Η αντιδικτατορική δράση, οι εξορίες και η πολιτική διαδρομή

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» στο περίπτερο της Espresso στη ΔΕΘ

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» στο περίπτερο της Espresso στη ΔΕΘ

Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Ανδρουλάκη στο περίπτερο της Espresso στη ΔΕΘ

Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Ανδρουλάκη στο περίπτερο της Espresso στη ΔΕΘ

Παρέμβαση Άδωνη για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Δεν επιτρέπεται η πλασμαφαίρεση σε απλό ιατρείο»

Παρέμβαση Άδωνη για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Δεν επιτρέπεται η πλασμαφαίρεση σε απλό ιατρείο»