Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το «πασοκικό» γλέντι που έκανε άνω κάτω τη Χαλκιδική

Σχεδόν σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος στον γάμο του βουλευτή Απόστολου Πάνα που βάφτισε και την κόρη του

«Τα ‘σπασε» σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στον ωραίο συνδυασμό γάμου και βάφτισης του βουλευτή Χαλκιδικής Απόστολου Πάνα.

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Παρουσία του δημάρχου Χάρη Δούκα αλλά και σχεδόν ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το ΠΑΣΟΚ γλέντησε μέχρι πρωίας για ένα διήμερο στις χαρές του Απόστολου Πάνα.

Το νιόπαντρο ζευγάρι Απόστολος Πάνας και Αϊντα Νίκα με τη νεοφώτιστη Ραφαηλία και τη νονά της Ευαγγελία Λιακούλη

Την Παρασκευή ο βουλευτής παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την επί χρόνια αγαπημένη του Αϊντα Νίκα και την επομένη, το Σάββατο, το νιόπαντρο ζευγάρι βάφτισε το κοριτσάκι του, που πήρε το όνομα Ραφαηλία. Τα βαφτίσια έγιναν στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής στη Νέα Καλλικράτεια, με νονά τη βουλευτή Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη. Παρόντες οι Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Πέτρος Παππάς, Ράνια Θρασκιά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ιλχάν Αχμέτ και άλλοι. Το όλον ΠΑΣΟΚ δηλαδή!

Παύλος Γερουλάνος

Εκλαψε λιγάκι η μικρή Ραφαηλία στα χέρια της νονάς της, βουλευτού Λάρισας, αλλά ύστερα ηρέμησε στην αγκαλιά του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.«Είναι ο πιο σημαντικός και όμορφος ρόλος της ζωής μου αυτός του μπαμπά. Βλέπεις τον κόσμο αλλιώς. Σε μαθαίνει να είσαι πιο υπομονετικός, πιο συνειδητοποιημένος. Προσπαθώ να είμαι εκεί ποιοτικά, όχι μόνο ποσοτικά. Να ακούω, να συμμετέχω, να γίνομαι καλύτερος και, κυρίως, να μην ξεχνώ τι ευθύνη έχουμε απέναντι στη νέα γενιά ως γονείς αλλά και ως πολιτικοί» έλεγε προ ολίγων εβδομάδων στην «Espresso» ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, που ξεσήκωσε τη Νέα Καλλικράτεια με το «πασοκικό γλέντι» που άφησε… εποχή!

Χάρης Δούκας

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα