Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

«Λύγισε» ο Παναγιώτης Στάθης on air: «Πριν βγούμε στον αέρα, έμαθα ότι...

Δύσκολες ώρες περνάει ο Παναγιώτης Στάθης

Τραγουδίστρια οδηγούσε μεθυσμένη στο κέντρο της Αθήνας χτυπώντας πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Στα χνάρια του Βασίλη Μπισμπίκη η γνωστή τραγουδίστρια. Διασκέδαζε με την παρέα της σε στέκι του Κολωνακίου και επιστρέφοντας σπίτι της έπεσε

Ελληνίδα ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων της πόσταρε παιδική της φωτογραφία

Η γνωστή ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και πόσταρε φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας και έγραψε δυο λόγια.

Έφυγε η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ

Πέθανε η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ σε ηλικία 99...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Άρχισε ξανά να χαμογελά

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο λόγος για τη Γεωργία Σαμαρά, τη μητέρα της Λένας, που πόνεσε όσο κανείς τον απρόσμενο χαμό της.


Με αφορμή τα γενέθλια και την ονομαστική γιορτή της ιδρύτριας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου, Ιωάννας Παπαντωνίου, έγινε μια μικρή γιορτή στο σπίτι της στο Ναύπλιο και εκεί βρέθηκε η Γεωργία Σαμαρά, που είναι πρόεδρος του Μουσείου, που έχει έδρα στο Ναύπλιο.


Η κόρη της Λένα, που χάθηκε τόσο πρόωρα, συμμετείχε ενεργά στο Μουσείο και είχε συμβάλει στη διαμόρφωση και τη συνέχιση του έργου του. Η Γεωργία Σαμαρά, τιμώντας τα γενέθλια της ιδρύτριας, έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σεμνή και χαμηλών τόνων, όπως είναι πάντοτε, η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά δώρισε και τιμητική πλακέτα σε όλους τους συνεργάτες του Ιδρύματος που συνετέλεσαν καθοριστικά και με αυταπάρνηση στη στήριξη και την ανάδειξη του ανανεωμένου Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου και στην πραγματοποίηση της μεγαλειώδους επετειακής εκθέσεως για τα 50 χρόνια παρουσίας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurovision 2026: Το μήνυμα του Good Job Nicky μετά τη νίκη του Ακύλα – Το σχόλιο της Αλιμπέρτη

Ο Good Job Nicky έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει το εισιτήριο για τη Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Διεγνώσθη με καρκίνο ο Νίκος Μέλλος – Η φωτό στο νοσοκομείο και το μήνυμα του ηθοποιού

Ο Νίκος Μέλλος, ο Άρης της σειράς «Η γη της ελιάς» έδωσε μάχη με τον καρκίνο και έκανε ένα ποστ με φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ρημάζει το σπίτι της Χρονοπούλου

Στην Παιανία, σε μια ήσυχη και σχεδόν ξεχασμένη γειτονιά, υπάρχει ένα σπίτι που μοιάζει να αναστενάζει.

Η Φαίη Σκορδά στη Ρώμη με τον σύντροφό της για του Αγίου Βαλεντίνου

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας: «Άμυαλε, δεν πείθεις κανέναν πια! Είναι ξεφτίλα!»

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τον Στέφανο Παπαδόπουλο που έχει κατηγορήσει για παρενόχληση τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε 50 και στέλνει το μήνυμά της!

Η όμορφη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες να σβήνει τα κεράκια της και έγραψε δυο λόγια.