Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, 2026

Τα παιχνίδια της μοίρας της Ρένας Κουμιώτη με το «Express Σαμίνα» –...

Η φωνή της Ρένας Κουμιώτη υπήρξε για δεκαετίες ένα...

Η Φαίη Σκορδά θα παρουσιάσει το «Dancing with the stars»;

Η Φαίη Σκορδά ονειρεύεται φιλόδοξα και λαμπερά σόου στη μικρή οθόνη.

Χαμός με spicy μάγειρες

Θραύση κάνουν στα social media «καυτοί» μάγειρες, οι οποίοι ετοιμάζουν τα γευστικά εδέσματά τους μπροστά στην κάμερα, ημίγυμνοι!

«Σειρήνες» από Alpha και Mega για τον Γιώργο Λιάγκα

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας...

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωκοινοβούλιο – «Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης»

«Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα “θα ασχοληθώ με τα γυναικεία δικαιώματα”. Ξύπνησα γιατί έχω και εγώ τα δικά μου τα βιώματα»

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε με λυγμούς μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο μιλώντας για προσωπικά της βιώματα με αφορμή το θέμα συζήτησης που ήταν τα γυναικεία δικαιώματα, η κακοποίηση και η γυναικοκτονία.


«Υπάρχει έγκλημα πάθους; Υπάρχει έγκλημα. Είμαι εδώ ως μητέρα, γιατί μεγαλώνω και εγώ μία κόρη, είναι μόλις επτά χρονών και αναρωτιέμαι. Το δικό μου το παιδί, αν θα έρθει ποτέ αντιμέτωπο ή όχι με ό,τι ζήσατε εσείς. Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Είναι ψέμα να λέει μια μάνα ότι «εγώ καταλαβαίνω μια άλλη μάνα που ‘χασε το παιδί της».

Δεν μπορεί να την καταλάβει. Αυτός ο πόνος δεν είναι λογικός, δεν είναι βιώσιμος, δεν είναι δυνατόν να τον αντέξει κανείς. Φαντάζομαι, γιατί δεν ξέρω. Και εύχομαι να μη μάθω.
Αλλά είμαι εδώ και ως γυναίκα. Είμαι εδώ και ως γυναίκα, η οποία και αυτή έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της.

Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα «θα ασχοληθώ με τα γυναικεία δικαιώματα», «θα υπερασπιστώ τις γυναίκες», «θα γίνω η Μπουμπουλίνα των γυναικείων δικαιωμάτων», έτσι;
Ξύπνησα γιατί έχω και εγώ τα δικά μου τα βιώματα. Βέβαια εγώ ήμουν πολύ πιο τυχερή. Αλλά ήμουν απλά πιο τυχερή. Γιατί έβλεπα; Ή ήξερα; Μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Απλά ήμουν πιο τυχερή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σμαράγδα Καρύδη με νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό με τον Αθερίδη;

Ο χωρισμός της Σμαράγδας Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Το ζευγάρι ήταν μαζί 23 χρόνια και η είδηση του χωρισμού ήταν απρόσμενη για πολλούς.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Βασίλη Τσιάρτα

Στο σφυρί βγαίνει για ακόμα μία φορά η βίλα του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Εθνικής και της ΑΕΚ Βασίλη Τσιάρτα στη θέση Νέα Φιλοθέη της Καλογρέζας, στο Μαρούσι.

Βραδινή έξοδος για τη Νέλλη Παππά – Δείτε τη «Φιφίκα» του «Ζήκου» στα 91 της

Η Νέλλη Παππά έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για...

Ο Πύργος Σαλιαρέλη βγαίνει ξανά στο σφυρί – Πώς εμπλέκεται ο πεθερός του Πάνου Μουζουράκη;

Ο εφιάλτης του πλειστηριασμού επέστρεψε για τον επιχειρηματία Αργύρη Σαλιαρέλη, καθώς...

Ελληνίδα παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου – Το ανακοίνωσε δείχνοντας το μονόπετρό της

Η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της με εκείνη να λέει το μεγάλο ναι με μεγάλη χαρά.δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της με εκείνη να λέει το μεγάλο ναι με μεγάλη χαρά.

Ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί

Το ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση ποστάροντας φωτογραφία αγκαλιά να ακουμπάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και πετυχημένος πρωταγωνιστής της χώρας μας

Πατέρας και γιος έκαναν βραδινή έξοδο και τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός

Στο κρατητήριο γνωστός ηθοποιός – Χτύπησε οδηγό ταξί

Τη Δευτέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο πρωταγωνιστής κάλεσε ταξί μέσω εφαρμογής. Οταν όμως μπήκε στο ταξί, φέρεται ότι επιτέθηκε στον οδηγό και τον απείλησε, και εκείνος κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό