Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανιψιά της Παζαΐτη είναι ηθοποιός και μαγεύει στην «Αλεξάνδρεια»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ονειρικό ντεμπούτο στο θέατρο για την ανιψιά της Νατάσας Παζαΐτη!

Η νεαρή ηθοποιός Ηλιάνα Ιωαννίδου, κόρη της αδελφής της Νατάσας, Χρύσας Παζαΐτη-Ιωαννίδου, πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Αλεξάνδρεια», που φέτος κάνει πάταγο στο Παλλάς (μάλιστα, το Σάββατο την καμάρωσαν και οι γονείς της), με την πλοκή του έργου να διαδραματίζεται στην Αλεξάνδρεια των Ελλήνων τη δεκαετία του ’30 και με τους Αννα Μάσχα, Εριέττα Μανούρη και Ιωάννη Παπαζήση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Νατάσα Παζαΐτη με την αδελφή της και τα παιδιά της

Το ψηλό ξανθό κορίτσι, με το 1,78 μ. ύψος και τα πράσινα μάτια, κρατά χαμηλούς τόνους στην καλλιτεχνική ζωή του. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είναι ανιψιά της χειρουργού Νατάσας Παζαΐτη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η ίδια έχει ήδη συνεργαστεί και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου, με την «Αλεξάνδρεια» να αποτελεί για εκείνη το πρώτο της μεγάλο καλλιτεχνικό στοίχημα!

Η Νατάσα Παζαΐτη με την αδελφή της, Χρύσα

Πάντως, η οικογένεια Παζαΐτη-Καραμανλή έχει, ως φαίνεται, κρυμμένη καλλιτεχνική φλέβα, αφού και τα ξαδέλφια της Ηλιάνας Ιωαννίδου, τα δίδυμα Αλέξανδρος και Αλίκη Καραμανλή, έχουν πολλές φορές ανέβει σε ερασιτεχνικές θεατρικές σκηνές με μεγάλη επιτυχία.

Η Χρύσα Παζαΐτη με την κόρη της. Ηλιάνα

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού ανέβηκε πριν από μερικές εβδομάδες στη σκηνή του Κολλεγίου Αθηνών, έχοντας μάλιστα τρεις ρόλους στην παράσταση «Οι Κληρονόμοι», τα έσοδα της οποίας πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Γενέθλια για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Γενέθλια για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Σουφλιά

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Σουφλιά

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ευχή για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ευχή για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν πολιτικό που ενώνει και δεν διχάζει»

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν πολιτικό που ενώνει και δεν διχάζει»

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

Ο περιφερειάρχης που... γεννά ελπίδα

Ο περιφερειάρχης που... γεννά ελπίδα