Κατερίνα Μονογυιού: Αυτός είναι ο Ελληνοϊταλός σύντροφός της – Η βραδινή τους βόλτα στη Μύκονο
Μαζί στα Ματογιάννια

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της πραγματοποίησε η Κατερίνα Μονογυιού στη Μύκονο. Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια μαζί με τον Φάμπιο, τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστής δημοσιογράφου, ο σύντροφός της είναι Ιταλός, έχει επιλέξει τη Μύκονο ως μόνιμο τόπο διαμονής και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουρισμό και την εστίαση.

Η σχέση τους μετρά ενάμιση χρόνο
Οι δυο τους φέρονται να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, έχοντας κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η σχέση τους είναι σοβαρή, ενώ ο Φάμπιο βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Κατερίνας Μονογυιού και τη στηρίζει στις αυξημένες υποχρεώσεις που συνεπάγεται η πολιτική της δραστηριότητα.
Η βουλευτής Κυκλάδων μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις κοινοβουλευτικές της υποχρεώσεις και τις επισκέψεις της στα νησιά της εκλογικής της περιφέρειας. Παρά το απαιτητικό πρόγραμμά της, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει βρει τις δικές του ισορροπίες, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κάνουν λόγο για μια σχέση με έντονη χημεία.

Η επιθυμία της να γίνει μητέρα
Η Κατερίνα Μονογυιού έχει μιλήσει ανοιχτά και για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια και ο σύντροφός της έχουν προχωρήσει δύο φορές σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης και σκοπεύουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με στόχο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Η κοινή τους βραδινή έξοδος στη Μύκονο έφερε αυτή τη φορά τον Φάμπιο στο επίκεντρο, αποκαλύπτοντας περισσότερα για τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της βουλευτού.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.






