Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ηανάβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Σινικό Τείχος

Χαλαρός, ωραία ντυμένος και χαμογελαστός, έστειλε πολλές ευχές από το κινεζικό μνημείο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Χαλαρός, ωραία ντυμένος και χαμογελαστός, έστειλε πολλές ευχές από το κινεζικό μνημείο

«Η ανάβαση και η προσπάθεια επιβραβεύονται» έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter, απευθυνόμενος στον εαυτό του, για την επιτυχή άνοδό του στο Σινικό Τείχος. Η ανάβαση όντως είναι καλή, αλλά ανάβαση μέχρι τώρα στην Ελλάδα δεν έχουμε δει, παρά μόνο εκείνη του Σινικού Τείχους, που -για να πούμε του στραβού το δίκιο- είναι πολύ δύσκολη, γιατί, καθώς ανεβαίνεις, μειώνεται το οξυγόνο και η αναπνοή γίνεται μαρτύριο λόγω του ύψους. Αυτό το ξέρω γιατί κάποτε ανέβηκα κι εγώ το Σινικό Τείχος, μόνο που δεν ήμουν πρωθυπουργός για να οξυγονώνομαι καλύτερα…

Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε ευχάριστα το βουνό, ενώ όλοι εμείς, που το ανεβαίνουμε καθημερινά, αγκομαχούμε και χάνουμε τις αναπνοές μας μέρα με τη μέρα!
Πάντως, εκείνος, χαλαρός, ωραία ντυμένος και χαμογελαστός, μας έστειλε ευχές από το εκπληκτικό κινεζικό μνημείο. «Νι Χάο Παν Γιου», δηλαδή «Γεια σας, φίλοι μου», που έλεγε κάποτε και ο Αντώνης Σαμαράς.

Κρέμες σώματος με κάρτα αλληλεγγύης!

Καλά, είναι δυνατόν, κυρία Θεανώ Φωτίου;
Κόβετε τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων για να μπουν χρήματα στο ταμείο της… δήθεν αλληλεγγύης κaι η αλληλεγγύη γίνεται… σαμπάνιες;
Και το λέμε αυτό, γιατί, όπως καταγγέλλουν πολίτες στους βουλευτές τους -και το μεταφέρουμε ως έχει-, συμπολίτες μας που έχουν πάρει -ποιος ξέρει με ποια κριτήρια- κάρτα αλληλεγγύης πηγαίνουν μαζικά στα σούπερ μάρκετ και αγοράζουν πολυτελή προϊόντα παρακαλώ, επικαλούμενοι την κάρτα…
«Σφαδάζουν τα γκισέ» από τις παρμεζάνες των 20 ευρώ το κιλό και τις κρέμες σώματος, καθώς και τα αντηλιακά που πληρώνονται με κάρτα αλληλεγγύης!
Εσείς, κυρία Φωτίου, προτρέπετε εμάς να τρώμε τα ωραία μας γεμιστά και αυτοί στους οποίους έχετε δώσει την κάρτα αγοράζουν προσούτο και κρασιά;
Δεν ντρέπεστε λιγάκι, λέω εγώ, να τα κόβετε από τους πραγματικά φτωχούς και να τα δίνετε σε αυτούς που κάνουν πλάκα μαζί σας;
Ποιοι πήραν κάρτες αλληλεγγύης και ποιοι τις πληρώνουν; Αλληλεγγύη σε ποιους;
Πρωθυπουργέ, ακούτε;

Ξεμύτισε και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το Σάββατο το βράδυ βγήκε για ψαράκι με την τελευταία σύζυγό του Μαίρη Ματσούκα, στην ψαροταβέρνα Κουρσάρος στη Δροσιά, όπου πολλά βλέμματα τον είδαν.
Μαζί του ήταν γνωστός Ελληνας επιχειρηματίας, από τους πιο μεγάλους και υγιείς που έχουν απομείνει. Τα θέματα πολλά και η παρέα τα συζητούσε επί ώρες.

(!)

Με τη σύζυγό του πήγε για ψώνια το απόγευμα της Παρασκευής στο Golden Hall ο πρώην υπουργός και υποψήφιος πέρυσι για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας. Ο έμπειρος κοσμοπολίτης πολιτικός, εκτός από το ησυχαστήριό του, το σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους, συνηθίζει επίσης να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο.
Ετσι και τώρα, οι πολίτες που τον αναγνώρισαν του μίλησαν για τα πολλά παράπονά τους από την κυβέρνηση.
Μάλιστα, πολλοί συνέδεσαν τις εκπτώσεις που είχαν ξεκινήσει στο εμπορικό κέντρο με εκείνες που είδαν έντρομοι στις συντάξεις τους!

Στο νησί των ερωτευμένων (in love) ζεύγος Γεωργιάδη

Πλημμύρισε από έρωτα ο αέρας της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν οι κάτοικοι!
Δύο ερωτευμένοι πιγκουίνοι στη Μύκονο, ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, δημοσιοποίησαν για ακόμα μία φορά τον έρωτά τους με φωτογραφίες στα social media – και καλά έκαναν.
Μαζί στον γάμο ενός φίλου τους, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν στο όμορφο νησί με τις λεζάντες στις εικόνες τους να γράφουν <#loveisintheair >, ήτοι «ο έρωτας πλανάται στον αέρα»!

Η  Μαριέττα ξεπερνά την περιπέτεια υγείας

Αναρρώνει καλά πλέον η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου και δέχεται τηλεφωνήματα για ευχές από τους φίλους της και από την ηγεσία της πολιτικής σκηνής. Μάλιστα, προ ημερών σημαίνων παράγοντας της χώρας θέλησε να την επισκεφθεί για να τη δει, αλλά εκείνη τον απέτρεψε προσωρινά, καθώς δεν είχε πάει η κομμώτριά της για να την περιποιηθεί, ώστε να μπορεί να δεχθεί κόσμο!
Περαστικά και γρήγορα, Μαριέττα!

 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...



Μποζουκια Αθηνα