Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Μπλόκο» στον Γιάννο

Πώς η εισαγγελέας «εγκλώβισε» στην Ελλάδα το ζεύγος Παπαντωνίου

Πώς η εισαγγελέας «εγκλώβισε» στην Ελλάδα το ζεύγος Παπαντωνίου

Με καλοζυγισμένες και γρήγορες κινήσεις πέτυχε τον στόχο της η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, «εγκλωβίζοντας» στην Ελλάδα το ζεύγος Παπαντωνίου, που οι φήμες το ήθελαν να μετοικεί μόνιμα στο εξωτερικό!

Οταν στα εισαγγελικά γραφεία άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι για εγκατάσταση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου σε πόλη εκτός Ελλάδος, η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κατάφερε με μια κίνηση ματ να αποφύγει την ενδεχόμενη φυγοδικία.
Μόλις το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα, του επέβαλε τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, προκειμένου να διασφαλίσει την παρουσία του στην ανάκριση που θα διενεργηθεί σε βάρος του για μια σειρά υποθέσεων διαφθοράς. Η επόμενη κίνηση μετά τις εξελίξεις της περασμένης Παρασκευής είναι η κλήση του Γιάννου Παπαντωνίου σε απολογία για την υπόθεση των χρημάτων στους λογαριασμούς του σε συνδυασμό με τα τουλάχιστον τέσσερα ακίνητα που απέκτησε.

Ποσά 3.000.000 ευρώ

Η «λίστα Μπόργιανς», που έφτασε πέρυσι στην Ελλάδα, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός λογαριασμού του Γιάννου Παπαντωνίου στην τράπεζα UBS. Αυτός ο λογαριασμός, ο οποίος το 2006 φέρεται ότι είχε ποσά ύψους 3.000.000 ευρώ, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άσκηση δίωξης. Πρόκειται για έναν από τους τρεις λογαριασμούς, για τους οποίους αναμένονται στοιχεία από τις ελβετικές Αρχές.

Στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρεται -κατά πληροφορίες- ότι τα δηλωθέντα εισοδήματα του ζεύγους παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση και είναι δυσανάλογα με τις καταθέσεις τους, αλλά και με τα χρήματα που απαιτήθηκαν για την αγορά τεσσάρων ακινήτων.
Οι εισαγγελείς απορρίπτουν το ενδεχόμενο της φοροδιαφυγής, αφού τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου όσο και η σύζυγός του δεν είχαν επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν υπήρχε δυνατότητα για αδήλωτα εισοδήματα. Στο στόχαστρο των ερευνών έχει μπει, λοιπόν, η πιθανότητα τυχόν παράνομων αμοιβών για τουλάχιστον έξι εξοπλιστικά προγράμματα που υπογράφηκαν επί υπουργίας του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.



Μποζουκια Αθηνα