Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η συνάντηση του Καραμανλή στο «Costa Navarino» με τον Μπουφόν!

Τι είπαν ο πρώην πρωθυπουργός με τον Ιταλό γκολκίπερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τι είπαν ο πρώην πρωθυπουργός με τον Ιταλό γκολκίπερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο «Σούπερμαν» του ποδοσφαίρου συνάντησε τον «Σούπερμαν» της πολιτικής.

Oχι, δεν πρόκειται για το σενάριο κάποιας ταινίας, αλλά για όσα συνέβησαν στο «Costa Navarino» ανάμεσα στον διεθνή Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζανλουίτζι Μπουφόν και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της «μεγάλης κυρίας», που απέκτησε το παρατσούκλι «Σούπερμαν» την περίοδο που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πάρμα, κάνει τις διακοπές του στην Πύλο και εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρέθηκε στο «Costa Navarino» προσκεκλημένος του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Επίσης, με φόντο το κάστρο της Μεθώνης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το ποδόσφαιρο, αφού είναι γνωστό πως μία από τις μεγάλες αγάπες του Καραμανλή είναι η στρογγυλή θεά! Αυτός όμως που ξετρελάθηκε με τον Ιταλό γκολκίπερ (όπως πληροφορήθηκε η στήλη) ήταν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο Αλέξανδρος, αφού ο Μπουφόν είναι ένα από τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα!

Οι τρεις τους συζήτησαν και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο η Γουβέντους αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ρονάλντο και των άλλων μεγάλων αστεριών, με τον Καραμανλή τζούνιορ να θέλει να μάθει τι έφταιξε και δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο η ιταλική ομάδα!

Ο «θησαυρός» του Ανδρέα Παπανδρέου

Πολλοί θυμήθηκαν τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου. Ηταν στις 23 Ιουνίου του 1996 και κάθε Ιούνιο αυτή την περίοδο οι παλαιοί του Κινήματος αναπολούν τον ηγέτη τους. Η Βουλή πέρυσι τέτοιες μέρες είχε σε δημόσια θέα, στο περιθώριο μιας εκπληκτικής έκθεσης, τα πολύ προσωπικά αντικείμενα του Ανδρέα. Από τα μανικετόκουμπά του, μέχρι τα στιλό και την ταυτότητά του.

Νομίζω πως ό,τι κι αν έχει γραφτεί για έναν πολιτικό αυτού του βεληνεκούς είναι λίγο μπροστά στη θέα των προσωπικών αντικειμένων του που μπορεί κανείς να φανταστεί να τα κρατά ή να τα φυλάει πάνω του.

Δηλώνει περήφανος για την αδελφή του

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας (φωτό) δηλώνει περήφανος αδελφός για την αδελφή του που διαπρέπει στον επιστημονικό τομέα. Ο Χρίστος είναι γιος του πρώην επιτρόπου Σταύρου Δήμα, που έχει ακόμη δύο παιδιά, τον Κώστα και την Αντιγόνη. Η κόρη του επέλεξε να μην ακολουθήσει την πολιτική καριέρα του πατέρα της, αλλά να λάμψει μέσα από την επιστήμη. Είναι ερευνήτρια Γενετικής του Ανθρώπου στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ» και έχει κάνει αξιόλογες σπουδές. Τελείωσε Βιολογία στο Imperial College του Λονδίνου, έκανε μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη και διδακτορικό στο Κέμπριτζ.

Ο αδελφός της, βουλευτής σήμερα, νιώθει περήφανος για την επιλογή της αδελφής του να μείνει να… το παλέψει στην Ελλάδα: «Κόντρα στο ρεύμα», είπε, «παλεύει εδώ για να εκπληρώσει τα όνειρά της. Η Αντιγόνη ξέρω πολύ καλά πόσα πέρασε και πόσο δύσκολο παραμένει αυτό το εγχείρημα, αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αγάπη της για την πατρίδα. Μακάρι να έρθει σύντομα η στιγμή που θα σταματήσει η διαρροή εγκεφάλων και σιγά σιγά κάποιοι να επαναπατριστούν».

(!)

«Στην Πάρο με τον Πάριο» λέει ο δήμαρχος Μαραθώνα και… απολύτως κοσμικός τύπος Ηλίας Ψινάκης. Ο Ηλίας, «ζαμάν φου» καθώς είναι, άρχισε το μακρύ καλοκαίρι του περιοδεύοντας στα… πολύ δύσβατα μέρη των Κυκλάδων!
Στην Πάρο λοιπόν συνάντησε τον Γιάννη Πάριο και τραγούδησαν μαζί!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα