Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οταν ο Kυριάκος άκουγε Pink Floyd και ήταν φανατικός του… Τεν Τεν!

Οι αποκαλύψεις του προέδρου της Ν.Δ. μπροστά σε βιβλιόφιλο κοινό

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι αποκαλύψεις του προέδρου της Ν.Δ. μπροστά σε βιβλιόφιλο κοινό

Ακουγε Pink Floyd, διάβαζε Ιούλιο Βερν, κόμικς, «Τεν Τεν» και ήθελε να γίνει γιατρός. Ολα αυτά αποκάλυψε χθες το βράδυ μπροστά σε βιβλιόφιλο κοινό ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια μιας διαφορετικής συζήτησης που είχε με τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.
«Είναι αναζωογονητικό για εμάς τους πολιτικούς να μιλάμε για πράγματα εκτός πολιτικής» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν μικρός, διάβαζε «πολλά κόμικς και «Τεν Τεν», καθώς και Ιστορία (κυρίως βιβλία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο), ενώ είχε βρει εξαιρετικά ενδιαφέρον ένα βιβλίο για την καταδίωξη και τη βύθιση του θωρηκτού «Μπίζμαρκ».

«Διάβαζα σταθερά και Ιούλιο Βερν» αποκάλυψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μετά το γύρισε στη μουσική και στο σινεμά: «Πρώτος δίσκος, που μου χάρισε ένας ξάδερφός μου, ήταν το “Wish you were here” των Pink Floyd! Από το σινεμά των παιδικών μου χρόνων θυμάμαι πολύ καλά ότι η πρώτη ταινία που είδα ήταν το “Star Wars” σε ένα θερινό σινεμά το 1977». Οι αποκαλύψεις όμως δεν είχαν τελειωμό.

«Μικρός δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω πολιτικός. Ηθελα να γίνω γιατρός. Αυτό έως τα 16 με 17 μου. Κάπου εκεί με κέρδισαν οι κοινωνικές επιστήμες και η Ιστορία» συνέχισε ο Κυριάκος, προσθέτοντας ότι μπορεί κάποιες φορές να είναι και αυστηρός μπαμπάς: «Είπα στα παιδιά μου να μην ανέβουν ποτέ σε μηχανάκι. Και εάν το κάνουν, να βάλουν κράνος». Ενας ακομπλεξάριστος Κυριάκος, που δεν δίστασε να βγάλει δημόσια τις κρυμμένες αλήθειες του!

img 3725

❱❱Γέφυρες με τη νεολαία χτίζει η Φώφη Γεννηματά. Μετά την ομιλία που έδωσε σε περιοδεία της στην Καλαμάτα, ένα τσούρμο φοιτητές την πλησίασε και θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί της. «Με τη νέα γενιά θέλω άμεση σχέση, χωρίς διαμεσολάβηση τρίτων. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για όλους σας» είπε στα παιδιά η πρόεδρος.
Μπράβο διείσδυση το ΠΑΣΟΚ!

Απτόητος ο Γλέζος

❱❱Ο Μανώλης Γλέζος συνεχίζει, παρά την ηλικία του, να εκπλήσσει στον στίβο της πολιτικής. Σήμερα η Βουλή παρουσιάζει το νέο βιβλίο του με τίτλο «Ακρωνύμια», στην αίθουσα εκδηλώσεών της (λεωφ. Αμαλίας 22-24), στις 7 το απόγευμα. Σε μια μέρα με βαρύ καύσωνα ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μιλήσουν για τις… λέξεις του Μανώλη. Ο Μανώλης Γλέζος, λοιπόν, σχεδιάζει -λέει- να εκδώσει το επόμενο διάστημα σχεδόν 40 βιβλία. Βιβλία κάθε είδους. Από μανιφέστα κατά της υποταγής έως βιβλία για τη γλώσσα και την κοινωνικοποίηση στον γενέθλιο τόπο του, στ’ Απεράθου Νάξου. Ηθικόν δίδαγμα: Να μην τα παρατάμε ποτέ. Ούτε στα 95!

Χαρές Παππά και Καρανίκα για την… εκτόξευση

4098878

❱❱Εως αυτή τη στιγμή που γράφω τη στήλη το μόνο που έχω απτό είναι οι χαρές του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του άλλου Νίκου, του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα. Κι αυτό γιατί επίκειται η εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου «Hellas Sat 3».

Την εκτόξευση δεν την προλάβαμε για σήμερα κι ελπίζουμε να πήγαν όλα καλά, αλλά για την πληροφόρηση να πούμε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο, με το όνομα «Hellas Sat 3» και τις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου, που φεύγει από το ευρωπαϊκό κέντρο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας. Στο διαστημικό κέντρο βρίσκεται, εν όψει της εκτόξευσης, και ο Νίκος Παππάς.
Φοβερή η κυβέρνηση όμως. Φροντίζει να τα ζήσουμε όλα. Γη και Διάστημα! Αντε λοιπόν, στην υγειά των UFO.

(!)

fullsizerender 12

Βασίλης Οικονόμου και Ιάσων Φωτήλας, οι δύο «ηγέτες» στον τομέα της Υγείας της Ν.Δ. και νεοφερμένοι στο κόμμα, βάζουν τα γυαλιά στους παλαιούς. Ο τομέας τους από την ώρα που ανέλαβαν και μετά είναι πολύ δραστήριος και ο πρόεδρος είναι ευχαριστημένος μαζί τους. Οι δύο βουλευτές, αν και έμπειροι, έδωσαν… πανελλαδικές, μπήκαν βαθιά στα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βαθμολογούνται υψηλά από την ηγεσία του κόμματος.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...