Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πυρά Παπαγγελόπουλου κατά Αθανασίου για τις αποφυλακίσεις ναρκεμπόρων

Ευθείες βολές κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Ευθείες βολές κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή την ανακοίνωσή του, που άφηνε αιχμές κατά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για τις αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών με απονομή χάριτος.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», στο οποίο αναφερόταν ότι είχε υπογράψει για τις αποφυλακίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης είχε αναρωτηθεί: «Ποιος είναι αποκλειστικά αρμόδιος να απονέμει χάρη σε καταδίκους;»

«Πράξη αισχίστης δειλίας»

«Εκτός από μεγάλη απρέπεια, είναι πράξη αισχίστης δειλίας και απόδειξη μέγιστου πανικού η προσπάθεια του κ. Αθανασίου να εμπλέξει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια σε απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, που του εισηγήθηκε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου ως πρώην υπουργός, πρώην ανώτατος δικαστής και πρώην πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, οφείλει και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό. Ελπίζω όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και ιδίως η Νέα Δημοκρατία, να καταδικάσουν την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Αθανασίου στο σύνολό της» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, που επισκέφθηκε την Κω για να επιθεωρήσει τις ζημιές στις εγκαταστάσεις του υπουργείου, δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή, που τον κατηγόρησε ότι σε συνέντευξή του «στράφηκε κατά των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων, που εναντιώθηκαν στην υπονόμευση της θεσμικής υπόστασης της Δικαιοσύνης από εκπροσώπους της εκτελεστικής εξουσίας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα