«Πρέσβειρα καλής θελήσεως» της Λέσβου η Μιμή Ντενίση (video)

Η πρόταση στην ηθοποιό στο περιθώριο των γυρισμάτων (στη Λέσβο) της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Πρόταση στη Μιμή Ντενίση να αναλάβει «πρέσβειρα καλής θελήσεως» της Λέσβου, της Χίου και των νησιών του Βορείου Αιγαίου έκανε ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η πρόταση έγινε στο παρασκήνιο των γυρισμάτων της ταινίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην Αγιάσο. Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου βρέθηκε στα γυρίσματα, για να δει τις δύο κυρίες που πρωταγωνιστούν, τη Μιμή Ντενίση και την Κατερίνα Γερονικολού. «Μετά χαράς», απάντησε η Μιμή Ντενίση στην πρότασή του, ενώ η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, η οποία δήλωσε λάτρις της Λέσβου, βρήκε… προσωπικό ξεναγό. Ο Κώστας Μουτζούρης προσφέρθηκε να ξεναγήσει στις ομορφιές του νησιού την ωραία νεαρή ηθοποιό, που εξέφρασε σχετικό ενδιαφέρον.

Οσο για τη Μιμή Ντενίση, δεσμεύτηκε ότι θα γίνει η πρέσβειρα των νησιών του Βορείου Αιγαίου αφού δήλωσε ότι την τιμά η πρόταση του περιφερειάρχη. «Χαιρόμαστε που θα διαφημιστεί η Λέσβος. Γιατί μαθαίνουμε ότι γίνονται ταινίες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και τα περιπολικά γράφουν Μαϊάμι…» είπε ο ενημερωμένος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ´21 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, οπότε θα τιμώνται και τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ως τότε όμως ο ευρηματικός Κώστας Μουτζούρης θα έχει τη χαρά να συνοδεύει στα ιδιαίτερα μέρη του δύο από τις ομορφότερες κυρίες του ελληνικού θεάματος, τη Μιμή Ντενίση και την Κατερίνα Γερονικολού.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...