Φασουλής – Παπακωνσταντίνου: Από τον Οκτώβρη στο θέατρο Μουσούρη με την παράσταση «Ο Κήπος με τις Αλήθειες»

Στο θέατρο «Μουσούρη» θα συναντηθούν μετά από χρόνια ο Σταμάτης Φασουλής με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στις αρχές Οκτωβρίου

Στο θέατρο «Μουσούρη» θα συναντηθούν μετά από χρόνια ο Σταμάτης Φασουλής με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στις αρχές Οκτωβρίου και με το έργο του Άντριου Μπόβελ «Ο Κήπος με τις Αλήθειες».

Το έργο, «Ο κήπος με τις αλήθειες» («Things I Know to be true»), του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Άντριου Μπόβελ, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μετάφραση και σκηνοθεσία, Σταμάτη Φασουλή. Ο ίδιος μαζί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα κρατήσουν δυο βασικούς από τους έξι συνολικά ρόλους του έργου, του Μπομπ και της Φραν Πράις.

Το έργο πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Αυστραλία τον Μάϊο του 2016 και είναι από τα έργα τα οποία καθιέρωσαν τον Άντριου Μπόβελ διεθνώς, ενώ η αμερικανική πρεμιέρα του έγινε τον Μάρτιο του 2019. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα ήρθε με το θεατρικό έργο, «Σκοτεινές Γλώσσες» («Speaking in Tongues»), το 1996, το οποίο ανέβηκε σε δεκάδες θέατρα σε Αυστραλία, Ευρώπη, Αμερική και στην Ελλάδα και διασκευάστηκε το 2001 για τον κινηματογράφο με τίτλο, «Lantana». Στην Ελλάδα οι «Σκοτεινές Γλώσσες» ανέβηκαν τον Οκτώβριο του 2015 στο θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου με τους: Άννα Καλαϊτζίδου, Χρήστο Λούλη, Άννα Μάσχα, Γιώργο Χρυσοστόμου.

Το έργο:

Το έργο εκτυλίσσεται στον κήπο μιας οικογένειας που τα προβλήματα τους, έχουν τα ίδια, γνώριμα χαρακτηριστικά με αυτά μιας ελληνικής οικογένειας. Η οικογένεια Πράις, μπορεί να ζει στην μακρινή Αυστραλία, όμως γίνεται μια οικουμενική οικογένεια, στην οποία κάθε θεατής ανακαλύπτει στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις στοιχεία οικεία και σημεία ταύτισης. Το έργο του Άντριου Μπόβελ συνδυάζει το ακραίο κωμικό με τη βαθιά μελαγχολία, ενώ ταυτόχρονα οι πολύ κωμικές σκηνές διαδέχονται τις τρυφερές στιγμές.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ

Πλ. Καρύτση 7, τηλέφωνο: 210 3310936

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.