«Αυλή των θαυμάτων»: Το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη γίνεται μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής

Μια «Αυλή των θαυμάτων» με χορό και τραγούδι

Η «Αυλή των θαυμάτων», το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, γίνεται μιούζικαλ, σε συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του πολιτιστικού οργανισμού Λυκόφως που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του αλησμόνητου συγγραφέα.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του πολιτιστικού ιδρύματος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο βραβευμένος με «Κάρολος Κουν» σκηνοθέτης Χρήστος Σουγάρης και ο διεθνώς καταξιωμένος σολίστ και συνθέτης Στέφανος Κορκολής υπογράφουν την ιδιαίτερη αυτή εκδοχή της «Αυλής των θαυμάτων», στην οποία παίρνουν μέρος οι Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Μάνος Βακούσης, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου και η διεθνής μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη. Μαζί τους η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Δημήτρης Πιατάς, σε έναν 17μελή θίασο.

avli thamvatwn parastasi

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος υπογράφει τους στίχους, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου τη δραματουργία και ο Φωκάς Ευαγγελινός τις χορογραφίες, ενώ στο πιάνο και στη διεύθυνση δεκαμελούς ορχήστρας θα βρίσκεται επί σκηνής ο Στέφανος Κορκολής.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψε γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Πάγωσε το πάνελ η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα συνεργαστώ μαζί του – Δεν πρέπει να φέρει τη ρετσινιά κανενός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το Σάββατο...