Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Λαμπερή πρεμιέρα για τον «Μπακαλόγατο» με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ήταν όλοι εκεί!

Πρεμιέρα για την παράσταση «Μπακαλόγατος».

20221004164310 1D8A1256

Η σπαρταριστή κωμωδία των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου ξεκίνησε τις παραστάσεις της στο θέατρο Πειραιώς 131, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, και με τον Γιάννη Ζουγανέλη να δίνει… ρέστα στον εμβληματικό ρόλο του Ζήκου.

20221004171726 1D8A1327

Μαζί του οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ασπασία Κοκόση, Αιμίλιος Ράφτης, Σταμάτης Τζελέπης, Πέτρος Ξεκούκης και ο Γιώργος Αρμένης, οι οποίοι συνθέτουν το… παζλ του θιάσου που έκανε τους θεατές το βράδυ της Δευτέρας να γελάσουν με την καρδιά τους και να χειροκροτήσουν θερμά.

φ2 IMG 1126

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη του θεατρικού «Μπακαλόγατου» Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία δήλωσε ανυπόμονη στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν από το ξεκίνημα της παράστασης. «Περιμένω με λαχτάρα να δω πώς θα έχει αποδώσει ο πατέρας μου τον ρόλο του Ζήκου» είπε η τραγουδίστρια, η οποία δεν συνοδευόταν στην πρεμιέρα από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει τις ερωτήσεις για τα προσωπικά της. IMG 1116«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν με αφορά, απλά με καταπιέζει…» τόνισε. Στις κάμερες μίλησε και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος αναφέρθηκε με χιούμορ στην απουσία του γαμπρού του. «Δεν θα κάνω παράπονο στον γαμπρό μου που δεν ήρθε να με δει στην παράσταση» σχολίασε, με την κόρη του να επιβεβαιώνει από δίπλα ότι «δεν υπάρχουν παράπονα».

φ4 IMG 0974

Την πρώτη παράσταση του «Μπακαλόγατου» παρακολούθησε και ο Μιχάλης Ζαμπίδης, κάνοντας μάλιστα και αποκαλύψεις για τα βαφτίσια των δίδυμων κοριτσιών που απέκτησαν τον περασμένο Μάιο με την αγαπημένη του Μαρία Ντάσιου. «Η ζωή πλέον είναι τελείως διαφορετική. Είναι όμορφα να ξυπνάς με δύο διδυμάκια» είπε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Δεν αλλάζω πάνες, αλλά όσο πάει ο καιρός βοηθάω όλο και περισσότερο». Στη συνέχεια ο Iron Mike αποκάλυψε πως ο ίδιος και η Μαρία θέλουν να βαφτίσουν τις μικρές πάνω στον χρόνο. «Κοιτάζω ημερομηνίες, κοιτάζω πράγματα. Δεν έχουμε κάνει ανακοινώνεις ούτε στις γιαγιάδες ούτε πουθενά. Περνάμε όμορφα, ζούμε τις μέρες και βγάζουμε πολλές φωτογραφίες» δήλωσε, αποκαλύπτοντας πως νονοί των κοριτσιών τους θα είναι οι Αμλετ Τουνιάν και Κωνσταντίνος Κάτσικας.

IMG 1109

Στο φουαγιέ του θεάτρου Πειραιώς 131 εντόπισαν οι κάμερες και τον Γιώργο Ματαράγκα, που συνοδευόταν από τον 18χρόνο γιο του, Χάρη. Ως πρώην ηθοποιός στα σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει «καυστικά», παίρνοντας θέση στη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για τον αξέχαστο τηλεοπτικό παραμυθά. «Εγώ αυτό το πράγμα το θεωρώ τραγικό, για να μην πω καμιά άλλη λέξη.IMG 1002 Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια να βγουν να τα πουν. Ο Φώσκολος έχει πεθάνει, δεν υπάρχει για να τους απαντήσει – γιατί αυτόν αφορούν όλα αυτά, είναι προσωπικά…

IMG 1112Αν θέλετε τη δική μου άποψη, είναι ντροπή, γιατί από τον Νίκο Φώσκολο και από τις σειρές αυτές πήραν πάρα πολλά λεφτά, πήραν πάρα πολλά ένσημα, πήραν, πήραν, πήραν… πήραν δημοσιότητα που δεν έχει ξαναϋπάρξει στην Ελλάδα» σχολίασε εκνευρισμένος ο ηθοποιός.

IMG 0957 IMG 1010 IMG 1104 IMG 1124 IMG 1122 IMG 1116 IMG 1109

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...