«Γλυκιά» παρουσίαση για την «Μπουμπού»

Γέλιο, συγκίνηση αλλά και γενέθλια στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Μητσοτάκη με τίτλο «Μπουμπού», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Απριλίου στο Zatopek book cafe στην Καλλιθέα.

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Πασσάς με τη θεατρική Μπουμπού, Δήμητρα Κολλά, και τον ενδυματολόγο Γιάννη Κλημάνογλου

Η γλυκόπικρη νουβέλα του γνωστού συγγραφέα και τραγουδοποιού, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος, συγκέντρωσε στο ίδιο πάνελ τον αξιόλογο στιχουργό και συγγραφέα Οδυσσέα Ιωάννου, τον ευρηματικό σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Πασσά και την ταλαντούχα ηθοποιό Δήμητρα Κολλά.

Την εκδήλωση της παρουσίασης συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος, επικεφαλής τομέα Πολιτισμού στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 Ελεωνόρα Ορφανίδου.

Ο στιχουργός και συγγραφέας Οδυσσέας Ιωάννου με τον συγγραφέα του έργου «Μπουμπού» και τραγουδοποιό Δημήτρη Μητσοτάκη

Ο Οδυσσέας Ιωάννου μίλησε για το συγγραφικό και μουσικό έργο του Δημήτρη Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Πασσάς αναφέρθηκε στη θεατρική βερσιόν του βιβλίου «Μπουμπού» που θα ανέβει σε δική του σκηνοθεσία από αυτό το Σάββατο, 3 Μαΐου (και κάθε Σάββατο στις 18.00 και Κυριακή στις 21.00), για μόνο δέκα παραστάσεις στη σκηνή του Εν Αθήναις και η Δήμητρα Κολλά, πρωταγωνίστρια του θεατρικού έργου «Μπουμπού», διάβασε αποσπάσματα από τη νουβέλα του Δημήτρη Μητσοτάκη.

Η Δήμητρα Κολλά διάβασε αποσπάσματα από την «Μπουμπού»

Στο τέλος της εκδήλωσης, την ώρα που ο συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης υπέγραφε τα βιβλία του στο κατάμεστο Zatopek book cafe, οι δικοί του άνθρωποι του έκαναν έκπληξη φέρνοντας μια τούρτα για τα γενέθλιά του που ήταν ανήμερα της παρουσίασης της «Μπουμπούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό