Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026

Έρευνα «βόμβα» για τις παιδικές χαρές

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν ερευνητές από την Πολωνία προειδοποιώντας ότι τα παιδιά εκτίθεται σε τοξικές ουσίες, αρκετές από τις οποίες καρκινογόνες, κάθε φορά που παίζουν σε πολλές παιδικές χαρές, εξαιτίας του λαστιχένιου τάπητα που καλύπτει σημαντικό μέρος τους.

Desi G: Η νεαρή Ελληνοκαναδή που ξεχωρίζει στον εθνικό τελικό της Eurovision

Μόλις 17 ετών, με φωνή που συνδυάζει ευαισθησία και...

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια πλειάδα μεγάλων συνθετών και ποιητών έχουν διαμορφώσει, εδώ...

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του λιμενικού που έχασε τη ζωή του στην...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 53χρονου σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος,...

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια πλειάδα μεγάλων συνθετών και ποιητών έχουν διαμορφώσει, εδώ και χρόνια, το ελληνικό τραγούδι σε αρχείο συλλογικής μνήμης και πυξίδα ενός ολόκληρου λαού.

Στις 13 Μαρτίου, στην Αίθουσα Αλ. Τριάντη, δύο εξέχοντες ερμηνευτές ιχνηλατούν αυτό το μοναδικό μουσικο-ποιητικό τοπίο του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού σε μία, μοναδική και ιδιαίτερη συναυλία με τη συμβολή δύο εξαίρετων μουσικών.


Η Μαρία Φαραντούρη και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Διονύση Σαββόπουλου, του Μάνου Λοΐζου, του Μιχάλη Γρηγορίου, της Ελένης Καραΐνδρου, του Νίκου Κυπουργού, του Νίκου Ξυδάκη, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, καθώς και νέων τραγουδοποιών, όπως του Θανάση Βούτσα και των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη. 


Ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η ερμηνεία του έργου «Ο Επιζών» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Τάκη Σινόπουλου, από τις Λυγερή και Καλλιόπη Μητροπούλου σε θεατρική διδασκαλία – φιλική συμμετοχή του Θεόδωρου Τερζόπουλου.

Τη Μαρία Φαραντούρη και τον Τάση Χριστογιαννόπουλο συνοδεύουν: ο κορυφαίος πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις ενορχηστρώσεις, και ο διεθνής μας φλαουτίστας Στάθης Καραπάνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σε αυτό το σπίτι ζει με τον γιο της η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη...

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

«Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς την Άννα Λιβαθυνού – Ο Παναγιώτης Στάθης την ευχαρίστησε on air

Ο Παναγιώτης Στάθης το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ενημέρωσε πως η Άννα Λιβαθυνού δεν θα είναι στην εκπομπή πλέον. Την ευχαρίστησε και συνέχισε τη ροή της εκπομπής.