Κατσούλης και Καραβάτου έκαναν δοκιμαστικό προκειμένου να παρουσιάσουν το «Μες στην καλή χαρά».
Η Ναταλία φεύγει, η Κατερίνα και ο Κρατερός έρχονται! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα τηλεοπτικά δρώμενα και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Ετσι χθες το μεσημέρι έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία πως την κεντρική θέση στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» θα πάρουν τη νέα σεζόν, αντί της Ναταλίας Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Φαίνεται πως οι ιθύνοντες του Alpha ποντάρουν στη δοκιμασμένη πλέον συνταγή του ζευγαριού (όπως συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο καθημερινό του Mega), που εκτός από τον καναπέ του σπιτιού του μοιράζεται κι εκείνον του τηλεοπτικού πλατό.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η Κατερίνα και ο Κρατερός έκαναν δοκιμαστικό και οι αρμόδιοι για το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας έμειναν καθ’ όλα ευχαριστημένοι. Οπως αναφέρουν πηγές, η Κατερίνα Καραβάτου ένιωθε πολύ άνετα με το περιβάλλον, αφού ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που παρουσίασε την τελευταία εκπομπή «Κους Κους». Μπορεί στην αρχή να ένιωθε λίγο αμήχανα μπροστά στην κάμερα, πολύ σύντομα όμως φάνηκε να το ξεπερνάει. Αλλωστε δίπλα της είχε τον συνοδοιπόρο της στη ζωή, τον Κρατερό Κατσούλη, που μπορεί να μην τα είχε πάει τόσο καλά με την αντρική εκπομπή που είχε επιχειρήσει στον ΣΚΑΪ, ωστόσο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.
Οι δυο τους ήταν άνετοι, πείραζαν ο ένας τον άλλον, ενώ υπήρχαν αρκετές στιγμές που διαφωνούσαν πάνω στην κουβέντα κάνοντάς την περισσότερο ενδιαφέρουσα. Αν τελικά το εγχείρημα πραγματοποιηθεί, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός διαθέτουν άφθονη δόση χιούμορ, ενώ τολμούν να αυτοσαρκάζονται. Πάντως πάει καιρός από τότε που το ζευγάρι είχε δηλώσει πρώτη φορά πως θα ήθελε να δουλέψει μαζί, εάν και εφόσον βρεθεί ένα ενδιαφέρον concept.
Οσον αφορά στους υπόλοιπους που θα μείνουν για να υποδεχτούν τους κεντρικούς παρουσιαστές, είναι σίγουρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Μένει τώρα να μάθουμε ποια επαγγελματική στέγη θα επιλέξει η Ναταλία Γερμανού για να συνεχίσει την καριέρα της, καθώς «φλερτάρει» έντονα με Star και ΑΝΤ1, με επικρατέστερο το κανάλι του Αμαρουσίου.
ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

