Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Νάρκωνε τη σύντροφό του για να βιάζει την κορούλα της

❱❱ Φρίκη έχει σκορπίσει στην Κύπρο η αποκάλυψη ότι ένας άνδρας νάρκωνε τη σύντροφό του για να βιάζει ανενόχλητος τόσο την ίδια όσο και την ανήλικη κόρη της, που είναι μόλις 10 ετών! ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Το πρωτοφανές δράμα αποκαλύφθηκε όταν το κοριτσάκι αποφάσισε να μιλήσει σε έναν συγγενή του για τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του πατριού της, με τον οποίο ζούσε στο ίδιο σπίτι.

Φανερά σοκαρισμένος από όσα άκουσε, ο συγγενής έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του άνδρα. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν όσα κατέθεσε, σύμφωνα με τα οποία το αγγελούδι είχε πέσει κατ’ επανάληψη θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης από τον αδίστακτο πατριό του. Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε την κακοποίηση, και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας, με σκοπό τη διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, ζητήθηκε επίσημη έκθεση των γεγονότων από τη διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Τούλα Κούλουμου.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πατριού, ο οποίος φέρεται ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, γεγονός που δυσκολεύει τις έρευνές τους. Την ίδια στιγμή η μαθήτρια βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον και δέχεται τη φροντίδα γιατρών και κυρίως παιδοψυχολόγου, ο οποίος θα προσπαθήσει πολύ για να επουλώσει τις πληγές στην αθώα ψυχούλα της.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την Κύπρο, όπου τα εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων παρουσιάζουν έξαρση, με τους δράστες στην πλειονότητά τους να είναι πρόσωπα προερχόμενα από το φιλικό και το οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων! Αν και τα δικαστήρια επιβάλλουν ιδιαιτέρως αυστηρές ποινές στους δράστες, τα κρούσματα δεν φαίνεται να μειώνονται, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι τα περιστατικά βιασμού ανηλίκων είναι πολύ περισσότερα από αυτά που καταγγέλλονται. Ενδεικτικά, τον Ιούνιο κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας ένας 48χρονος που βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του, από την ηλικία των εννέα ετών (!), ενώ τον Ιούλιο καταδικάστηκε ένας 70χρονος, που και αυτός βίαζε επί έναν χρόνο την εννιάχρονη εγγονή του!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα