Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο killer και το σχέδιο εκβιασμού

❱❱ Ηθελαν να πάρουν 5.000.000 € από τον έγκλειστο Φλώρο της Energa που εκπροσωπούσε ο δικηγόρος
❱❱ Τι αποκάλυψαν ο εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και οι διάλογοι από τον υπερκοριό της Αστυνομίας ΑΠO ΤΟΝ
ΘΕΟΔOΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οχι μόνο ομολόγησε ότι πάτησε τη σκανδάλη ο Αλβανός εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αλλά κατονόμασε και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας, τρεις βαρυποινίτες Αλβανούς που «μίσθωσαν» τον ίδιο και τον συνεργό του για να εκφοβίσουν τον ποινικολόγο ώστε να μεσολαβήσει για να τους καταβάλει 5.000.000 ευρώ ένας φυλακισμένος πελάτης του.

Το πρόσωπο που εκπροσωπούσε ο 52χρονος δικηγόρος είναι ο Αριστείδης Φλώρος, που είναι προφυλακισμένος για το σκάνδαλο της εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Energa. Οι τρεις Αλβανοί βαρυποινίτες είχαν καταθέσει στην κύρια ανάκριση ότι τους έβαλε να βγάλουν από τη μέση τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος παρίστατο ως πολιτική αγωγή στην υπόθεση. Ομως η απόπειρα έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014, απέτυχε.

Οι βαρυποινίτες αναζητούσαν μέσα από τη φυλακή τρόπο για να εκβιάσουν τον Φλώρο, που διαθέτει μεγάλη περιουσία, ώστε να τους δώσει το ποσό των 5.000.000 ευρώ για τη δουλειά που είχαν κάνει στην Πεντέλη και δεν είχαν πληρωθεί. Οταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν επειδή είναι κρατούμενος στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο εκβιασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσω των δύο συμπατριωτών τους.

Μάλιστα, σε τηλεφώνημα μέσα από τις φυλακές που έχει υποκλέψει ο υπερκοριός της Ασφάλειας ακούγεται ο ένας από τους βαρυποινίτες (που υπήρξε στο παρελθόν «βαρύ πιστόλι» του ελληνικού υποκόσμου) να λέει στον φερόμενο ως δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου: «Θα πάτε στο γραφείο, θα του πείτε για τα λεφτά, θα πάτε για τα πόδια αν κάνει ντρίμπλες και θα του ζητήσετε αυτά που λέμε…»!

Το «συμβόλαιο» για τον εκφοβισμό του γνωστού δικηγόρου έκλεισε στο ποσό των 20.000 ευρώ και μάλιστα οι δύο ένοπλοι πήραν προκαταβολή 3.000 ευρώ για να φέρουν σε πέρας τη δουλειά. Ο 32χρονος εκτελεστής ζήτησε από τον Ζαφειρόπουλο να μεσολαβήσει ο ίδιος ώστε ο πελάτης του να περάσει σε συγκεκριμένους λογαριασμούς το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Ο άτυχος ποινικολόγος αναγκάστηκε υπό την απειλή όπλου να δώσει στον 32χρονο το κλητήριο θέσπισμα, στο οποίο αναγράφονταν οι συγγενείς και η κατοικία του Αριστείδη Φλώρου.

Φοβήθηκε

Ομως τότε ο Ζαφειρόπουλος έκανε τη μοιραία κίνηση. Σύμφωνα με την ομολογία του 32χρονου, ο ποινικολόγος έσκυψε τρομαγμένος προσπαθώντας να κρυφτεί από το όπλο. Ο Αλβανός ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε πως είχε κρυμμένο πιστόλι και τον πυροβόλησε! Αμέσως μετά έφυγαν από το δικηγορικό γραφείο και ο μικροκαμωμένος συνεργός του 32χρονου έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο διαφυγής του στην Αλβανία.

Οταν οι τρεις ηθικοί αυτουργοί ενημερώθηκαν μέσα στις φυλακές για τη δολοφονία, ο ένας από αυτούς επικοινώνησε με συνεργάτη του, λέγοντάς του:

«Ρε βλάκες, τι του κάνανε; Εμείς τους στείλαμε για απλό φόβο και πόδια και αυτοί τα κάνανε μαντάρα».

Το τηλεφώνημα αυτό που έπιασε άμεσα ο υπερκοριός της Ασφάλειας οδήγησε τις έρευνες στο τελικό τους στάδιο και στη σύλληψη του εκτελεστή.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...