Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ξεφυλλίζοντας την Ιστορία

❱❱ Περίπτερο – μουσείο και έκθεση βιβλίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τον «Δημοκρατικό Τύπο»Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι επισκέπτες από τη λειτουργία του περιπτέρου – μουσείου Τύπου που δημιούργησε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης ο «Δημοκρατικός Τύπος» σε συνεργασία με το Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ).

Οι δεκάδες Θεσσαλονικείς που επισκέφτηκαν το περίπτερο κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του θαύμασαν τα μοναδικά ιστορικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Εστία» από το 1894 και ενημερώθηκαν για την ημερήσια εφημερίδα «δημοκρατία», την «κυριακάτικη δημοκρατία», την εβδομαδιαία «Ορθόδοξη Αλήθεια» και την «Espresso».

f3 ioannis manolasΕπίσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο των βιβλίων ιστορικού και πολιτικού περιεχομένου που κυκλοφορούν από τον όμιλό μας στην ξεχωριστή έκθεση βιβλίου που έχει στηθεί, ενώ παράλληλα προμηθεύτηκαν τις ειδικές και τις περιοδικές εκδόσεις του ΑΠΕ / ΜΠΕ, οι οποίες διανέμονται δωρεάν, και έλαβαν απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν σχετικά με το ειδησεογραφικό έργο του πρακτορείου.
«Είναι πραγματικά μοναδικό το περίπτερο το οποίο προβάλλει τον έντυπο Τύπο, την ιστορία του και τη συνέχειά του, σε μια περίοδο που κυριαρχεί το ίντερνετ και χάνονται τα παραδοσιακά μέσα» αναφέρει ο Γιώργος Ψάλτης.

Φανατική αναγνώστρια

«Είναι πολύ καλή η έκθεση βιβλίου μαζί με τις εφημερίδες. Τα παιδιά μας διαβάζουν βιβλία, δεν μένουν στο τάμπλετ και πιστεύω ότι θα έρθουν να γνωρίσουν τις εκδόσεις σας» λέει η Αννα Καϊτζή. Φανατική αναγνώστρια των βιβλίων που προσφέρει η «Ορθόδοξη Αλήθεια» δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Χρύσα Τσόρμπα:

«Παίρνω κάθε εβδομάδα την “Αλήθεια” και έχω στη βιβλιοθήκη μου όλα τα βιβλία που προσφέρετε. Είναι πολύ καλό που δημιουργήσατε αυτό το περίπτερο και μπορεί να ενημερωθεί ο κόσμος για τις εκδόσεις σας και να προμηθευτεί τη λίστα με τα βιβλία σας» τονίζει η κυρία Τσόρμπα.

f3 hrysa tsormpa

Θερμά συγχαρητήρια μας έδωσε και ένας άλλος αναγνώστης μας, ο Ιωάννης Μανωλάς. Το (γυάλινο) περίπτερο, που βρίσκεται στον «Κήπο της Αμμου», δίπλα από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Θεσσαλονίκης (μετά το «Μακεδονία Παλλάς»), λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα. Οι συνεργάτες μας με χαρά θα σας ξεναγήσουν εντός του περιπτέρου, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...